Milyen ruházatot ajánlanátok extrém izzadáshoz? Egyéb tippek?
Főleg felső testen izzadok, minden pólóm 5 perc gyaloglás után olyan, mintha mosásból vettem volna elő.
Van valamilyen jól szellőző, nedvességet nem felszívó anyag, amelyen nem látszik meg, hogy így izzadok?
Szeretném, hogy viszonylag jól nézzen ki, stílusban elegáns/sportos keveréket keresek. Preferálnám, ha szűkebb lenne, nem pedig lógós rapper stílusú.. Esetleg a tanácsok mellé tudnátok linkelni is párat? Köszi!
Ahogy levettem az írásodból,srác vagy.
Én lány vagyok,ugyanebben a helyzetben.Abban tudok neked segíteni,hogy fehér illetve fekete póló nagyon jó választás.
Mivel nyár van,ezért inkább a fehéret mondanám.
Szürkét, pirosat felejtsd el,az csak olyanoknak való,akik 2 cseppeket izzadnak.
Teljesen feszülőset ne hordj,próbáld a lehető leglazábbat választani,amit még nem tartasz túl rapperesnek.
technikai póló. van galléros is. decathlonban nézz körül.
abban is meg fogsz izzadni pl hátizsák alatt, de nagyon hamar megszárad.
ha dagi vagy akkor le kell fogyni, saját tapasztalat, hogy 90 kg körül 5 kg is rengeteget számít.
és könnyebb kajákat egyél, kevés fűszerrel. folyadéknak csak vizet igyál.
a regrosszabb a másnapos izzadás :))
Szerintem a feketén látszik a legkevésbé az izzadás.
Az anyag nagyon lutri. Volt már 100% pamut pólóm, amiben akkor is izzadtam, ha nem volt meleg. És van egy csomó műszálas, kevert, amiben semmi bajom.
Elegánsat nehéz találni szerintem.
Én megpróbálnám a direkt sportolásra kifejlesztett, légáteresztő, stb. ruhákat. Ezek között is van, ami tök átlagos és nem kifejezetten sportruhának látszik.
technikai póló. van galléros is. decathlonban nézz körül.
abban is meg fogsz izzadni pl hátizsák alatt, de nagyon hamar megszárad.
ha dagi vagy akkor le kell fogyni, saját tapasztalat, hogy 90 kg körül 5 kg is rengeteget számít.
és könnyebb kajákat egyél, kevés fűszerrel. folyadéknak csak vizet igyál.
a regrosszabb a másnapos izzadás :))
Nem tudom, aki feketét, vagy fehért javasol, az milyet izzad, de nekem a fekete póló szürke foltos lesz, a fehér póló meg sárga.
A decathlonban vettem edzőpólót. Izzadni abban is lehet, de viszonylag hamar megszárad.
Írták a decatholonos technikai, edző pólót már, és csatlakozom hozzájuk. Abban is meglehet izzadni az tény, de légáteresztő anyagból vannak, és sokkal könnyebben, hamarabb kipárolog belőle, a felső tested is jobb szellőzést kap, és a közérzeteden is sokat fog javítani az ha abban mész ki.
Én 30 fok feletti hőségben, főleg a párás fülledt melegben tudok izzadni igazán, én akkor hordom és sokkal jobban érzem magam mint valami pamut vacakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!