Komolyan tudnátok venni egy ilyesmi öltözködésű nőt?
2018. jún. 19. 16:11
2/42 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem, hogy miért?
2018. jún. 19. 16:15
4/42 anonim válasza:
Igen. Divatos, egyszerű cuccok. Nem látok semmi összefüggést aközött, hogy ettől valaki komoly vagy kevésbé komoly.
5/42 anonim válasza:
Pont olyan szoknyám van mint a 2. Képen!
6/42 A kérdező kommentje:
Elég durván ribis mind.
2018. jún. 19. 16:21
7/42 anonim válasza:
#6: Te láttál már ribit? Férfi vagy nő vagy?
8/42 anonim válasza:
Ez a kisminkelve megy a párizsiért típusú kérdező. :)
9/42 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok.
Azért írtam ki a kérdést, mert alig találok olyan nőt, aki szolídabban öltözik. Egy barátnőmmel azért lett vége, mert nem volt hajlandó lemondani mellettem sem az ilyen rövid szoknyákról, én pedig rettenetesen megalázva éreztem magam. Pedig nem holmi diszkókban ismerkedtem, egyetemista nők öltözködnek így.
2018. jún. 19. 16:28
10/42 anonim válasza:
Én elég visszafogott és konzervatív vagyok öltözködés terén, de ezek mitől lennének már "ribisek"??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!