Ezek közül melyik a legjobb márka: Zara, Bershka, Pull and Bear, Springfield, Homini Emerito (Mango)?
egyik se.
néha úgy kell keresgélni, h találj vmi normális göncöt, ami normális szabású és nem 180 centis modellre lett tervezve:D jah és ami nem túlzottan drága.:P
Én is nagyon szeretem ezeket az üzleteket.
Utolsó: Már leárazás van a Mangoban? :O Az igazi nagy nyári leárazás? Más üzletekben még nincs? Ha már több helyen lesz akkor megyek :D
Zara, Bershka, Pull, (Stradivarius is bár azt nem írtad) ugyanaz a minőség, mivel ugyanaz a cégcsoport (Inditex), stílusban nekem mondju bershka jön be ezek közül talán leginkább..
Springfielddel sajnos mindig minőségi problémáim voltak, majdnem minden ott vett cuccomat vissza kellett vinnem, bár lehet h csak simán nem volt szerencsém velük
Mangos ruhák jól néznek ki, mondjuk nagyon drágák, ha nincs leárazás, minőségükről nem sokat tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!