Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a 'térden...

Mi a véleményetek a 'térden lukas' nadrágról?

Figyelt kérdés

Engem elrettent.

A körülöttem levő emberek mind ezt hordják,mert menő.

Szerintem meg mintha a kukàból vették volna ki.

Már megkaptam hogy pedig jól àllna.

Egy 14 eves lanyon es egy 20 eves fiun is nevetsegesen fest

Ti hogy álltok

hozzà? Hordjátok?

2018. jún. 15. 17:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
Akinek tetszik, és megteheti, az fog vásárolni magának, ez nem tartozik rád. Amennyiben úgy érzed, hogy méltánytalanság ér azzal, hogy szakadt nadrágot vesz fel, akkor menj be a körzeti rendőrkapitányságra,és tegyél feljelentést, hogy ez mennyire zavar, és nem tudod elviselni, hogy bizonyos embereknek bizonyos ízlésük van, ami lehet, hogy száznyolcvan fokban tér el a tiedtől. Miért nem tudsz magaddal foglalkozni? Miért érzed úgy, hogy bármennyi beleszólásod is van? Mindenki törődjön a saját kis világával, rendezze az életét úgy, ahogyan akarja. Mindezt megteheti addig, amíg azzal az én szabadságomat nem korlátozza. Az ilyen ruhadarabok rád fenyegető hatással vannak? Netán félsz, hogy drágább lesz a kenyér? Nem értelek.
2018. jún. 15. 18:14
 12/25 Metionin ***** válasza:
89%
Nekem tetszik, van is 2. Gimis koromban magamnak szaggattam őket, most meg árulják a boltban, sosem gondoltam hogy idáig jutunk :D
2018. jún. 15. 20:38
 13/25 anonim ***** válasza:
20%

Igénytelen rongyok.

Jól mutatják viselőjük szellemi színvonalát. Persze megy ám a nagy duma, hogy ő nem majmolja a többieket, hanem tetszik neki! Azt meg jól elfelejti megmagyarázni, hogy 5 évvel ezelőtt ugyan miért nem tetszett sem neki, sem senki másnak ??? Ja, hogy talán mégsem ez az ok?

2018. jún. 15. 23:22
 14/25 anonim ***** válasza:
70%
Utolsó, kivancsi vagyok, hogy a te rongyaid milyen szellemi szînvonalat tukroznek?!
2018. jún. 16. 00:26
 15/25 anonim ***** válasza:
76%
Nem új divat, kb 30 éve "menő". Nekem van, jól néz ki, nyáron meg különösen jó, mert nem olyan zárt, mint a rendes nadrág. De a legegyszerűbb, ha a saját dolgoddal foglalkozol, nem azon problémázol, hogy más milyen farmert hord.
2018. jún. 16. 08:06
 16/25 anonim ***** válasza:
78%

Időpont tegnap 23:22

Számodra egy ruhadarab szellemi színvonalat tükröz. Rendben. Elfogadom, hogy vagy ennyire korlátolt. Nekem pedig az igazán bölcs hozzászólásod reflektálja azt, hogy mennyire el vagy maradva. El vagy maradva, mert úgy gondolod, hogy bármennyi beleszólásod van más öltözködésébe. El vagy maradva, mert úgy gondolod, hogy magyarázattal tartoznak neked. El vagy maradva, mert magadat úgy állítod be, mint a kultúra és az intellektus megkoronázóját. Talán ideje lenne elgondolkodni azon, hogy milyen stílusban nyilvánulsz meg, ha már te vagy a Föld legeredetibb és leginnovatívabb elméje. És természetesen azon sem ártana töprengeni, hogy milyen jogon ítélsz meg bárkit. Szánalmas, és gyerekes hozzáállásod van a témához. S ugyanezt tudom mondani mindannyi társadnak, akik úgy érzik, hogy sajátjukon kívül, még mások életének a kovácsai is.

2018. jún. 16. 09:55
 17/25 anonim ***** válasza:
7%
Na még egy okos, aki ügyvédként védi azokat, akik teljesen egyértelműen csak másokat majmolnak. Nem hat meg, sem a tények, sem a véleményem attól még nem változik, hogy neked nem tetszik.
2018. jún. 16. 15:21
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
A probléma nem a véleményeddel van, hanem azzal, hogy úgy gondolom, van beleszólásod más öltözködésébe. Holott egyáltalán nincs.
2018. jún. 16. 17:01
 19/25 anonim ***** válasza:
86%

Nekem is van, szerintem jól néz ki amíg nem esnek túlzásokba. Télen szimplán vettem alá harisnyát, úgyhogy nem lesz plusz munkájuk az ortopéd szakorvosoknak (nem is értem mi az összefüggés a szakadt nadrág és az ortopéd orvos között mondjuk, tönkremennek a csontjaim vagy az izületeim mert van néhány hasítás a nadrágomon?).

"Azt meg jól elfelejti megmagyarázni, hogy 5 évvel ezelőtt ugyan miért nem tetszett sem neki, sem senki másnak ???" - Mert 5 éve nem lehetett ilyet kapni magamtól meg nem jutott eszembe szétvagdalni a nadrágokat. De láttam hogy vannak ilyen nadrágok és megtetszettek, na bumm. Nem azért vettem mert menő hanem szimplán tetszik. Ha nem lenne menő akkor is hordanám, szimplán mert tetszik. Ha egy divat nem tetszik vagy épp nem áll jól akkor meg nem veszek olyan ruhát. Ettől függetlenül nekem eszembe se jutna mindenféle ruhadarabot kerülni és megszólni mert épp menő az adott ruhadarab.

Nem értem miért jó ha egyesek mindent leszólnak és buta majomnak titulálják azokat akik fel mernek venni egy épp divatos ruhadarabot. Ettől érzi magát valaki egyedinek vagy felsőbb rendűnek?

Az áráról meg annyit, hogy én 2 éve vettem a tescoban a sajátomat, 4-5 ezer körül volt és a mai napig semmi baja. Vannak ennél jóval drágább sima nadrágjaim, de volt ami egy éven belül szét is ment. Olcsóbb volt mint a normál farmerjaim többsége.

2018. jún. 16. 17:03
 20/25 anonim ***** válasza:
88%
17#es tehát aki bizonyos ruhadarabot felvesz az már mást majmol. Oké, tehát neked olyan ruhadarabjaid vannak mint senki másnak a földön. Csak nehogy felvegyél egy szoknyát/rövidnadrágot mert nekem is van, ne majmolj. Vagy télen nehogy felvegyél kabátot, mert képzeld az is van ám nekem. Ostoba vagy és szûklátókörû, ennyi.
2018. jún. 16. 19:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!