Tényleg az idei nyár divatja a platform cipők lesznek?
Figyelt kérdés
Kinek mi a véleménye róla? teccik vagy nem?2010. jún. 16. 10:34
1/10 anonim válasza:
Engem nem érdekel a divat, de az igényes platform cipők mindig tetszettek, úgyhogy örülök neki :))
2/10 anonim válasza:
Igen és nagyon tetszik. Van is ilyenem, gyönyörűek.
3/10 anonim válasza:
Sok nőn látom, szerintem k*vás. De kinek mi.
4/10 anonim válasza:
Igen és szerintem nagyon szépek.
5/10 anonim válasza:
Nekem tetszik, sztem nem k*rvas :)
6/10 anonim válasza:
igen ..ez a divat..nekem van..:)
7/10 anonim válasza:
Igen, sajnos :( Én is imádom őket, meg mindenféle körömcipőt és magassarkút, de sajnos nem hordhatom, mert így is 178 cm vagyok, minden pasi alacsoynabb nálam, vagy egymagas velem, hátha még ilyen cipő lenne rajtam.. Égimeszelő :S Maradok a kis lapostalpú balerinámnál, bármennyire is kiment már a divatból.
8/10 anonim válasza:
A balerina kiment a divatból?:O Én is magas vagyok(170 cm) de én a balerinára esküszöm és nem csak a magasságom miatt:) Többen mondták, hogy sokkal nőisebb, lágyabb vagyok benne mint sok alacsonyabb tűsarkús csajszi...
Egyébként nekem is tetszenek a platformos cipők, tényleg vannak szép darabok is..de még nem találtam meg a nagy Őt..de nem adom fel:D
L/18
9/10 anonim válasza:
szerintem is k*rvás...pont ezért fogom hordani ;) nem mintha az lennék, de imádom a szexis dolgokat :D
10/10 anonim válasza:
Remélem. Imádom őket. :) De én hordok ilyet, ha divat, ha nem, mivel nem vagyok túl magas és ezek még kényelmesek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!