Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hord mindenki bordó pólót?

Miért hord mindenki bordó pólót?

Figyelt kérdés
Egy csomó emberen is látok mindennap bordó pólót. Miért? Bordó nadrágat viszont nem látok senkin. Bordó nadrágot miért nem hord senki? A bordó az most divat?

2018. jún. 7. 18:31
 1/5 anonim ***** válasza:

Én ma pont bordó nadrágban voltam :D De amúgy elég sok bordó nadrágot lehet kapni, elég divatosak voltak mostanában a színes nadrágok.

Szép szín, nincs kimondott divatja de sokaknak jól áll.

2018. jún. 7. 18:48
 2/5 anonim ***** válasza:

A bordó pólók és nadrágok is divatosak, mert a bordó egy szép uniszex szín.

Nekem 1 bordó felsőm és 2 bordó nadrágom van.

Sokaknak jól áll ez a szín, egy fiú osztálytársam aki van egy bordó hosszúujjúja, és egy bordó télisapkája, ami nagyon jól áll neki.😄

2018. jún. 7. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Én inkább rózsaszín és lila pólót látok A FÉRFIAKON! Van, akinek, kib..aszott jól áll!
2018. jún. 8. 10:56
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó, és akkor mivan?! Egyik tanárunk is hord rózsaszín ingt, aztán a fél szak benedvesedik tőle, olyan erős férfias kisugárzása van.

Kérdező, mert szép szín - bár én nekem túl sötét.

2018. jún. 8. 13:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy bordó pólós embert sem láttam mostanság, pedig sokat mászkálok a városban :D
2018. jún. 8. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!