Miért hord mindenki bordó pólót?
Figyelt kérdés
Egy csomó emberen is látok mindennap bordó pólót. Miért? Bordó nadrágat viszont nem látok senkin. Bordó nadrágot miért nem hord senki? A bordó az most divat?2018. jún. 7. 18:31
1/5 anonim válasza:
Én ma pont bordó nadrágban voltam :D De amúgy elég sok bordó nadrágot lehet kapni, elég divatosak voltak mostanában a színes nadrágok.
Szép szín, nincs kimondott divatja de sokaknak jól áll.
2/5 anonim válasza:
A bordó pólók és nadrágok is divatosak, mert a bordó egy szép uniszex szín.
Nekem 1 bordó felsőm és 2 bordó nadrágom van.
Sokaknak jól áll ez a szín, egy fiú osztálytársam aki van egy bordó hosszúujjúja, és egy bordó télisapkája, ami nagyon jól áll neki.😄
3/5 anonim válasza:
Én inkább rózsaszín és lila pólót látok A FÉRFIAKON! Van, akinek, kib..aszott jól áll!
4/5 anonim válasza:
Utolsó, és akkor mivan?! Egyik tanárunk is hord rózsaszín ingt, aztán a fél szak benedvesedik tőle, olyan erős férfias kisugárzása van.
Kérdező, mert szép szín - bár én nekem túl sötét.
5/5 anonim válasza:
Én egy bordó pólós embert sem láttam mostanság, pedig sokat mászkálok a városban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!