Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A H&M-ben vettem egy 80%...

A H&M-ben vettem egy 80% poliészter,20% pamut összetételű pólót. Nagyon izzadós, bebüdösödős anyagösszetétel ez?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy alapvetően a műszál nem a legjobb választás, főleg nyárra, de annyira tetszett ez a póló, hogy nem tudtam megállni, hogy ne vegyem meg.
2018. jún. 6. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet tudni.

Nekem volt tiszta pamut pólóm, amiben izzadtam, akkor is, ha nem volt melegem. Ki is dobtam :D

És van tiszta műszál, ami tök szellős.

2018. jún. 6. 12:23
 2/4 anonim ***** válasza:
11%

A testszagod leginkább attól függ, hogy mit eszel! Tudod, azzá válsz, amit megeszel.

Nekem is vannak műszálas ruháim, azonban mivel odafigyelek arra, hogy mit viszek be a szervezetembe, ezért nem is büdös az izzadságom.

Nyáron mindenképpen célszerű pamut, ujjatlan és szellős felsőket hordani.

2018. jún. 6. 13:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, én azt tapasztaltam, hogy azokban a pólókban izzadok legjobban, amik vegyesen poliészter-pamut összetételűek. A 100 % műszál hamarabb szárad, a 100% pamut szellősebb. Szóval ilyen vegyes összetételűt már meg sem veszek.
2018. jún. 9. 09:37
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

A puding próbája az evés, úgyhogy természetesen ki is próbáltam a felsőt. Egésznapos városnézős-turistáskodós programban volt részem 30 fokban és meglepően jó volt ez a felső! Alig izzadtam bele, szagom pedig szinte egyáltalán nem volt. Semmivel sem tűnt rosszabbnak, mint egy 100% pamut pólóban.

2018. jún. 12. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!