Nem ciki márkás felírású pólókat, pulcsikat hordani?
Arra gondoltam amikor egy sima felsőn közepes vagy nagy betükkel fel van írva a ruha márkája (kappa, puma.. stb)
Nekem egy kicsit jampizásnak tűnik😀
Lányként mondom, hogy teljesen egyetértek. A Levi’s-es pólóktól konkrétan agyf.szt kapok már...Ugyan úgy a hatalmas Ralph Lauren logóktól is. Ezerszer inkább egy bandás póló...
Az Adidasnál pl. az egyszerű fekete, oldalt fehér csíkos pulcsi, nadrág ilyesmik az oké, de tényleg annyira átlátszó ha teljesen a másik ember képébe van nyomva a felirat..
A legviccesebb, ha még le is rí róla, hogy replika..:D
Szerintem rohadt gáz:D
Gucci felirat, meg RL-en 30x25cm-es mintában.
Aki szerint ez menő hát... gratulálok.
Normális ember nem igazán hord ilyeneket mert a legtöbbje ótvar sz.rul is néz ki, amellé hogy az eredeti rohadt drága is. A ,,divatosságot" pedig nagyrészt az ára adja és nem a kinézete ezeknek a márkáknak. (vagyis inkább a nevük)
Engem annyira nem zavar, nem tetszik de nem érdekel. De azt megszoktam mosolyogni amikor nagy divatházak, óriási logóit viselik magukon, általában pocsék minőségű holmikon.
Kinek mi, szerintem ízléstelen.
A másik kedvencem amikor a holmi kinézetre ugyanaz, mint a nagy márkáé, de a logó az eredetinek egy hamis verziója. (pl. Gucci replika, két karikával a GG helyett) Az inspirálta dolgokkal nincs bajom, de akkor hagyják le a logót vagy használják a sajátjukat. Aki olvasott már divatlapot úgyis tudja, hogy a táskád közel sem volt 2000euró
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!