Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Plus size üzletek?

Plus size üzletek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! A plus size lányokhoz szólna a kérdésem, mégpedig annak kapcsán, hogy ti hol vásároltok magatoknak ruhát?

Az utóbbi időben betegség miatt sajnos felszaladtak rám a kilók és már fejtőrést okoz a ruha vásárlás.

20 éves vagyok, szóval a fiatalos ruhák érdekelnek.

Sokat jártam a C&A-ba, de ott nem találtam meg a stílusom (fekete-feketével :D), meg drága is a diák pénztárcámnak. Jó lenne olyan üzlet/webshop/turi, ahol sok ruha van nem horror áron.

Köszönöm a segítséget :)

2018. jún. 3. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:

De mégis mekkora a méreted?

Én az ulla popkenben vásárolok, bár az sem olcsó, viszont nagyon jó a minőségük és tartósak. Van olyan nyári felsőm ami idén hatodik éves.

2018. jún. 3. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Bár férfi vagyok én a plus size ruhákat az ASOS-tól veszem. Bár a normál kollekció legnagyobb mérete, az XXL is jó szokott lenni. Szóval érdemes náluk szétnézni, szerintem még a női ruháknál még jobb lehet a kínálat.

asos.com

2018. jún. 4. 03:19
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2018. jún. 4. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!