Aktív kismamák, ti mit viseltek túrázáshoz?
A terhességem 20. hetében járok, és néhány hét múlva megyünk nyaralni. Mi általában aktívan pihenünk, rengeteget túrázunk, és most már érzem a hasamon, hogy a korábbi nadrágok szorítanak (nincs még nagy pocakom, most kezdett csak beindulni a növekedés). Olyan túranadrágot (vagy ahhoz hasonló anyagú, fazonú), kényelmes nacit keresnék, aminek nem magas a dereka, illetve inkább gumis, mint cipzáras, hogy nagyobb pocakkal is gond nélkül viselhessem a nyaraláson. Hol találok ilyet szerintetek? Néztem már decathlonban, illetve a neten is keresgéltem, de eddig nem találtam kismamáknak való túraruházatot.
Köszönöm a válaszokat!:)
Igen, köszönöm, végső megoldásként én is erre gondoltam, vagy esetleg még cicanadrágra. Azért, ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában!:)
Szerintem amúgy ez alkat kérdése. Vannak, akik rosszabbul viselik a terhesség egészét, és vannak, akik még a 7-8. hónap végén is fittebbek, mint mások bármikor, és simán bírják a hosszabb kirándulásokat - remélem nekem se lesz megerőltető majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!