Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mivel és hogyan lehetne vég...

Mivel és hogyan lehetne vég fölvenni egy ilyet?

Figyelt kérdés
van egy rózsaszín ingruhám ilyen elég hosszú fazon. eddig ugy hordtam hogy cicanaci+fekete deréköv, de hogyan lehetne még hordani vajon?
2010. jún. 15. 20:26
 1/9 A kérdező kommentje:
elég hosszú alatt combközépig érőt értek.:) előre is köszi a válaszokat.
2010. jún. 15. 20:26
 2/9 anonim ***** válasza:
ha esetleg betűröd naciba. De amúgy ennek ez a cicanacis a "hagyományos hordási módja" :) Szoknyával hülyén néz ki, farmerral felveheted, de nem lesz olyan jó szerintem
2010. jún. 15. 22:13
 3/9 A kérdező kommentje:
hát ezaz:D
2010. jún. 15. 22:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél esetleg alá sortot, úgy fog tűnni mintha nem lenne alatta semmi, de ha vki nagyon megnéz vagy leülsz, akkor látszódni fog így semmi gáz:D

Nekem is van hosszított fazonú ingem, de sosem leggingsszel hordom ilyen időben... Meg is sülnék.

2010. jún. 15. 22:56
 5/9 anonim ***** válasza:
hát ne vegyél fel hozzá semmit
2010. jún. 16. 10:14
 6/9 A kérdező kommentje:
hát de egy kissé lenge ahoz hogy magában vegyem fel xD
2010. jún. 16. 19:00
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csőnacival is jól mutat egy vastag övvel.
2010. jún. 18. 07:19
 8/9 anonim ***** válasza:

milyen a másik szín a rózsaszín mellett? :)

pl. egy hozzáillő színű mellénnyel (de akkor már nem kell az öv)! esetleg télre/ öszre gey hosszabb csizmával és cicanacival vagy csőfarmerrel is jól éllhat! hát nyagyából most ennyi jutott eszembe, majd méág esetleg írók! ;D 13/L (K) :)

2010. jún. 18. 14:05
 9/9 A kérdező kommentje:

mellényre én is gondoltam:)

csak az zavar hogy ez egy tökjó farmer mellény, de a kedvenc csőnacim meg világosabb farmer, és így együtt furák:D

2010. jún. 18. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!