Milyen szandált érdemes venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok milyen férfi szandált érdemes venni? Nyárra az a legjobb megoldás nekem, mivel cipő meleg,papucsot nem szeretem. CCCben vettem tavaly Lasocki szandált 10 ezerért. Volt rajtam kétszer, de ragasztó elengedett tépőzárnál, varrás megadta magát, soha többet náluk.. Hol érdemes venni, és milyen márkát érdemes venni ha szandálról van szó?2018. jún. 1. 14:43
1/5 anonim válasza:
Teva szokott lenni az egyik legjobb valasztas, de kozben sok gyartonal lehet hasznalhato es kenyelmes darabot talalni. En peldaul most egy par Karrimor Amazont nyuzok, ez a harmadik szezonja.
2/5 anonim válasza:
Légyszi légyszi ne vegyél szandált férfiként:(
3/5 anonim válasza:
Miert ne vegyen szandalt ferfikent? Mi pontosan azzal a gond?
4/5 anonim válasza:
Undorítóan néz ki. Sosem volt divat, hidd el.
5/5 anonim válasza:
A férfiak szandálban úgy néznek ki, mint valami nagyranőtt óvodások vagy jóllakott napközisek.
Én még embert nem láttam, akinek jól állna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!