Nyáron Dr. Martens bakancs?
Mostanában kaptam meg az új bakancsom,egy Dr.Martens 1490-es típust, és holnap osztálykirándulásra megyünk,és felszeretném venni.Nagyon meleg lenne benne?
Pestre mennénk.Szikla kórház,libegő,westend,hajókázás
ne az legyen a mérce, hogy mennyire ciki. ha fel akarod venni, vedd. te tudod hogy zavarna-e.
nekem egy kényelmetlen cipő nagyon el tudja szúrni a hangulatomat, főleg akkor ha amúgy sokat kéne sétálnom (pl városnézés). én a kényelmet részesítem előnyben
Meleg. Évtizedek óta télen-nyáron bakancsban járok szinte mindig és a meleg nyári napokon meleg. Az utóbbi sok évben túrabakancsban járok, az még melegebb, mint az acélbetéteseim... Eleve a zokni meleg, a vékony is, úgyhogy ha már nem bakancs, akkor szandál, ami engem illet. Idén vettem egy túraszandált, de persze az nagyon korlátozottan jó, nem akárhova és akármikor, kevésbé védett a láb, poros lesz, ésatöbbi.
Ha elegancia kell, acélbetétes, ha túrázom, túrabakancs, kánikulában rövid sétákra szandál, ami engem illet.
És kicsit sem érdekel, ki szerint mi ciki.
A te esetedben bakancsban mennék, ha lehet, de igaza van annak, aki szerint előbb jobb lenne betörni. De ha nincs megfelelőbb cipő és nem is mentek rengeteget, kibírható. Én szeretem a kényelmet, de volt egyszer egy olyan cipőm, ami 2 hónap után, a "halálakor" is ugyanúgy kényelmetlen volt, spanyolcsizmának becéztem. A szépségért még én is tudok ennyit szenvedni egy napig :) Lelki tartást azért adott, meg kell hagyni, de akkor tértem át a bakancsokra, amik tartós, szép és jó cipők. Azóta sincs normál cipőm, bármi is az.
Én majdnem mindig bakancsot hordok, de 25 fok felett nem, egyszerűen irritáló.
Persze ha olyan a terep, pl. fesztiválra megyek, ahol óriási pogó lesz, vagy esősebb nap van és kb. 20 fok akkor simán felveszem.
Én pl fiatal koromban volt, hogy veszkócsizmában jártam nyáron, normális zoknival semmi baja nem lesz a lábnak benne.
Tehát a Martenst is lehet hordani, sőt látok is embereken melegben is. Ez a "nanehogymár berohadjon a lábam zárt cipőben" ez a mai csak a kényelemmel törődő elkényeztetett puha pitschogó individualista maias nyárspolgárok hülyesége. 46 éves vagyok, soha nem volt szandálom és utcai papucsom és kösz jól vagyok. Ismeretlen fogalom számomra a lábgomba.
Ma a csajok fullábfej-t viselnek, a pasik bużipapucsot, ha annyi forintom lenne, ahány szabadon látható lábujjalt látok egy nap, akkor vehetnék egy nullkilométeres Porschét belőle.
A Martenssel én csak ott vigyáznék a helyedben, hogy egy új, még hordatlan bakancs feltörhetina lábat, nem fognám be elsőre ilyen hosszú jövésmenésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!