Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ehhez a ruhához jó ez a cipő...

Ehhez a ruhához jó ez a cipő vagy slip-on jobb lenne?

Figyelt kérdés
[link]
2018. máj. 31. 13:05
 1/7 anonim ***** válasza:
36%

A slip csinosabb.

Mondjuk ez most divat, hogy csinos ruhához sportcipő, szerintem idétlen.

Én sportos ruhához veszek fel sportcipőt, csinos ruhához meg csinos cipőt. De én 37 vagyok, nem szeretnék bohócot csinálni magamból. Tizenévesen még elmegy ez a katyvasz az ízlés terén.

2018. máj. 31. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:
79%
Sztem kb. egykutya a slip-on és a tornacipő ehhez a ruhához. Egyik sem rossz, de nem az igazi... de ha a kettő közül kell választani, akkor mindegy. (leginkább egy szép, elegáns szandál vagy körömcipő, esetleg balerina).
2018. máj. 31. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez a ruha inkább sportos, mint csinos, már bocsánat, ha ezzel megsértek valakit. Persze a lányka csini, de ez a ruha, hát... kb. egy hosszított trikó.

Slip-onnal meg tornacipővel is pontosan ugyanazt a stílust hozza. Szerintem ugyanolyan jó bármelyikkel.

2018. máj. 31. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó, én is tornacoipőzök, mert kényelmes.

Ehhez a ruhához szerinte tökmindegy mert ez nem csinos, hanem sportos :)

2018. máj. 31. 15:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Póló anyagú a ruha :)
2018. máj. 31. 17:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ez a cipő, de egy slip on-nal is hasonló lenne a hatása. Ilyen ruhához szerintem pont ez illik, max. valami nagyon egyszerű lapos talpú szandált tudnék még elképzelni. Ugyanakkor egy elegánsabb cipőt, legyen az balerina vagy magas sarkú biztosan nem vennék fel ehhez a ruhához, mert maga a ruha sem csinos, elegáns, hanem inkább sportos, hétköznapi.
2018. máj. 31. 17:43
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez jobb
2018. máj. 31. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!