Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, nők! Ti hisztek a...

Lányok, nők! Ti hisztek a fullábfejben?

Figyelt kérdés

Fullábfej, az az a női szandál, ami csak egy pánt középen és teljesen kilátszik a full lábfej.

[link]

Sokakon látok, tehát ők hisznek benne.

Ti hogy vagytok ezzel?

#divat #szandál #ízlès #majdnemmezítláb
2018. máj. 30. 23:15
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%
Fura megfogalmazás, hogy hiszek benne, én inkább azt mondanám, hogy tetszik. Nagy lábfejem van, ennek ellenére szívesen viselem. L.
2018. máj. 31. 09:46
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

Felénk ezt lábujjközi szandálnak, vagy tanga szandálnak hívják, így, hogy fullábfej, nem ismerem.

Hordanám amúgy, nekem pont van egy kis szünet a nagylábujjam és "mutató" lábujjam között, így kényelmes, nyáron szellős, szóval minden kívánalmamat teljesíti.

2018. máj. 31. 11:37
 13/27 anonim ***** válasza:
67%

Te is valami fétises vagy, kérdező?

Amúgy olyan megnevezés, hogy "fullábfej" nem létezik. Azaz nem-lé-te-zik.

2018. máj. 31. 16:27
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen szandálom mikor pár éve ezek divatban voltak, beülős programra jó, ha sokat kell benne járkálni akkor viszont szétb @ ssza a lábat
2018. máj. 31. 17:58
 15/27 anonim ***** válasza:
100%
Hiszek benne! Nyáron csak ilyeneket hordok (kivéve ha nagyon nagyon sokat kell járkálni). Kényelmes, szép, sok mindenhez illik, nekem jól is áll szerintem, legjobb viselet nyáron a fullábfej :D
2018. máj. 31. 22:04
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hihetetlenül kényelmetlen, pár éve vettem 1 párat de hamar elajándékoztam.

Most ez a divat, boldog-boldogtalan hordja. A kinézete nem rossz, már ha ápolt lábakon van. De néhány embert legszívesebben fungicid szerekkel fújnék körbe.

2018. jún. 4. 01:54
 17/27 A kérdező kommentje:

Lol 😅😅😅😅😅 a fungicid szövegedre.

Jót nevettem.

Tényleg az van, hogy a fullábfej-láthatóság szép lábfejekkel üdvözítő, de az ásókás, körömgombás, bőrkeményedéses, retkes, tyúkszemes, bütykös, összevisszaálló lábujjú és társai tappancsok nyilvános mutatása egyenlő az esztétika és jóízlés elleni bűncselekménnyel. Közfelháborodást és undort keltő magatartás. Különösen, amikor a két nagyujj utálja egymást és kitakarják a többi ujjakat.

2018. jún. 7. 19:40
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van, szeretem, nem töri a lábam, pedig más szandál szokta.

De nem feltétlenül előnyös mindenkinek. Elvágja a lábat, főleg ha valaki alacsony, a szandi meg fekete.

Nekem fehér van :).

2018. jún. 26. 17:29
 19/27 anonim ***** válasza:
89%

Szeretem a cipőket, de nem tudtam hogy hinni is lehet bennük :O Új hitvallást veszek fel ^^

Egyébként jó azt is tudni, hogy egy görbe lábujj mutogatása 40°C-ban bűncselekmény. Mivel nem szeretném ha berohadna a lábam zárt cipőbe, ezért inkább levágom a lábujjaim, nehogy valakit zavarjak...

2018. jún. 26. 18:51
 20/27 A kérdező kommentje:
Mit értesz berohadás alatt? Az élő szövet ha elkezd rohadni akkor ott komoly eü baj van.
2018. jún. 26. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!