Lányok, nők! Ti hisztek a fullábfejben?
Fullábfej, az az a női szandál, ami csak egy pánt középen és teljesen kilátszik a full lábfej.
Sokakon látok, tehát ők hisznek benne.
Ti hogy vagytok ezzel?
Felénk ezt lábujjközi szandálnak, vagy tanga szandálnak hívják, így, hogy fullábfej, nem ismerem.
Hordanám amúgy, nekem pont van egy kis szünet a nagylábujjam és "mutató" lábujjam között, így kényelmes, nyáron szellős, szóval minden kívánalmamat teljesíti.
Te is valami fétises vagy, kérdező?
Amúgy olyan megnevezés, hogy "fullábfej" nem létezik. Azaz nem-lé-te-zik.
Szerintem hihetetlenül kényelmetlen, pár éve vettem 1 párat de hamar elajándékoztam.
Most ez a divat, boldog-boldogtalan hordja. A kinézete nem rossz, már ha ápolt lábakon van. De néhány embert legszívesebben fungicid szerekkel fújnék körbe.
Lol 😅😅😅😅😅 a fungicid szövegedre.
Jót nevettem.
Tényleg az van, hogy a fullábfej-láthatóság szép lábfejekkel üdvözítő, de az ásókás, körömgombás, bőrkeményedéses, retkes, tyúkszemes, bütykös, összevisszaálló lábujjú és társai tappancsok nyilvános mutatása egyenlő az esztétika és jóízlés elleni bűncselekménnyel. Közfelháborodást és undort keltő magatartás. Különösen, amikor a két nagyujj utálja egymást és kitakarják a többi ujjakat.
Nekem van, szeretem, nem töri a lábam, pedig más szandál szokta.
De nem feltétlenül előnyös mindenkinek. Elvágja a lábat, főleg ha valaki alacsony, a szandi meg fekete.
Nekem fehér van :).
Szeretem a cipőket, de nem tudtam hogy hinni is lehet bennük :O Új hitvallást veszek fel ^^
Egyébként jó azt is tudni, hogy egy görbe lábujj mutogatása 40°C-ban bűncselekmény. Mivel nem szeretném ha berohadna a lábam zárt cipőbe, ezért inkább levágom a lábujjaim, nehogy valakit zavarjak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!