Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kövér lányként/nőként hogyan...

Kövér lányként/nőként hogyan öltözködsz nyáron?

Figyelt kérdés

Főleg az érdekelne, hogy legnagyobb melegben mit lehet felvenni, amiben kényelmesen érzed magad, de nem sülsz meg? Illetve ti mennyire vagytok szégyenlősek? Vagy inkább megsültök?

duci lány 27

2018. máj. 29. 19:45
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
0%

"Tudjuk hogy a kövérség rossz, nem kell folyamatosan ismételgetni."

Akkor miért is híztatok meg? Na, erre válaszolj kérlek!

Saját magatokat köpitek csak szembe. Hisz tudjátok nagyon jól, hogy rossz, de mégis kövérekké tettétek magatokat.

2018. máj. 31. 17:42
 42/49 A kérdező kommentje:

Szerinted honnan kéne tudnom, hogy ketten vagytok, ha egyikőtöknek sincs neve?

"Azonban nekem tök mindegy, hogy kövérek maradtok-e vagy sem. A ti egészségetek bánja, nem az enyém." Szerintem téged jobban zavar az én kövérségem, ezért jöttél ide okoskodni te is, és a többi életmód tanácsadó emberke. Ha az lett volna a kérdésem, hogy miért híztam meg, miért nem tudok lefogyni? még megértem hogy jöttök okoskodni, de a célotok egyértelműen a pocskondiázás volt, eleve ezért jöttetek ide, és ezért ugrotok vissza a topikba akárhányszor friss hozzászólás érkezik. Egyértelműen látszik, hogy a személyiségetek nem képes arra, hogy engedjétek, másé legyen az utolsó szó. Másik fele a dolognak, ha olyan okosok lennétek, hogy nálam jobban tudtok mondatokat értelmezni, nyilván eljutott volna az agyatokig, hogy nyilván minden kövér embernek eszébe jut, hogy le kéne fogyni, és egyszerűbb lenne az élet. Ti idejöttetek, és mintha most juttatnátok ezt életünkben először eszünkbe, eljátsszátok a nagy segítő szerepét, hogy erről felvilágosítást adjatok nekünk kövér elhízott embereknek, mert biztos a zsír elnyomta az agysejtjeimet, és magamtól nem jutna eszembe lefogyni! Szóval kösz, jó sokat "segítettek", ha nem jöttök ide, kövéren halok meg.

Másik, nem az én lelkivilágomról van szó, hanem mindannyiunk nevében beszélek, ugyanis még amikor sikerült 58 kgra lefogynom, akkor se jutott volna eszembe, hogy kéretlen "jó szándékú" tanáccsal illessem kövér társaimat, ugyanis ha egy kövér ember lefogy, lélekben kövér marad.

Egyébként ez a mondat úgy nem igaz ahogy van, felesleges kifejtenem miért, egyértelmű, hogy gondolkozás nélkül mérgedben vetetted oda: Egy ember, ha egészséges, akkor nem kövér. Csak akkor lesz elhízott, ha nem figyel oda magára és étkezésére.

"A múltban ért sérelmeidet pedig jó lenne feldolgozni és nem magadban cipelni. Vagy ezt akarod életed végéig?" Nem ért ezen kívül semmilyen sérelem a súlyom miatt, soha nem bántott senki, mindenkivel nagyon jól kijöttem, köszönöm. Ezért nem csúfoltak az osztálytársaim, mert kedveltek.

"De ezek szerint nagyot nem tévedhetett, hisz még mindig duci vagy, már bocsi." Ja, akkor a ducikat dobjuk le a tajgetoszról? Ok!...

Utolsó mondathoz annyit, hogy nem megsértődtem, hanem rendre utasítottam két önjelölt Csernus Imrét

2018. máj. 31. 17:51
 43/49 A kérdező kommentje:
Amúgy én hülyeségem, hogy ilyen IQ harcos emberekkel leállok vitatkozni, és lesüllyedek a szintjükre. Ennyit nem értek, hogy itt válaszolgassak 2 nyilvánvalóan olyan embernek, akiknek csak a feszültség a cél. Úgyhogy törlöm a kérdéseim közül ezt a topikot, további jó harcolgászást mindenkinek!
2018. máj. 31. 18:07
 44/49 anonim ***** válasza:
100%
"Akkor miért is híztatok meg? Na, erre válaszolj kérlek!" - Babakorom óta túlsúlyos vagyok soha az életben nem voltam vékony. Fogyózok, leadtam egy csomó kilót és ugyanúgy belepofáznak vadidegen emberek az életemben, mert hát tudnom kéne mivel jár a túlsúly. Fel nem fogom miért kell más alakjával foglalkozni. Most neked bármivel jobb lett hogy leírhattad azt amit minden kövér ember milliószor hallott már? Nehéz lett volna gondolom megállni hogy beszólogass masoknak a neten.
2018. máj. 31. 18:43
 45/49 anonim ***** válasza:
0%

"Babakorom óta túlsúlyos vagyok soha az életben nem voltam vékony."

Az egy dolog, hogy míg gyerek vagy, otthon azt eszed, amit a szüleid eléd tesznek.

Azonban, azt nem tilthatják meg, hogy ne mozogj ennek ellenére, amivel kompenzálni tudod a szemét kaját.

18 fölött az ember már felnőtt, így te döntöd el, hogy mit eszel.

Nem tudom, hogy mennyi idős vagy, de ha 20 fölött vagy, akkor már te magad vagy a felelős azért, hogy úgy nézel ki ahogy.

Gratulálok a fogyásodhoz, csak így tovább, ne állj meg. Előtted legyen a cél, hogy lefogysz normális testsúlyra. Az egészséged ezt meg fogja hálálni.

Tudtommal szabad véleménynyilvánítás van. Ha nem bírod a kritikát, akkor gyakorolhatod, hogy hogyan viseld el.

Mindenhova le szoktam írni, hogy az egészség a legdrágább kincs és mozgásban az élet. Főleg ilyen kérdéseknél. És főleg úgy, hogy kb 1 vagy másfél hete hozták nyilvánosságra, hogy hazánk a 4. legelhízottabb ország a világon. Ez nagyon beszédes.

Bár igaz, aki elhízik, annak nagyobb százaléka pont lesz..rja az egészségét, különben nem hízott volna el és pont nem foglalkozik azoknak az embereknek a véleményével, akik az egészség és mozgásban gazdag életmód mellett szólalnak fel.

Én próbálkozom, mindig. Az, hogy süket fülekre talál a hozzászólásom, nem érdekel.

Tudod, inkább kampányolok a mozgás és az egészség mellett mindig, mind a kövérség és az elhízás mellett. És inkább ezerszer leírom ezt, akár tetszik, akár nem, de biztos lesznek olyanok, akikhez eljut a mondanivalómnak a lényege.

Akkor kérlek, kérdez meg szüleidet, hogy miért csináltak belőled kövér gyereket. Miért etettek téged minden sz..rral.

Felnőtt ember vagy, jogod van őszintén megkérdezni a szüleidet bármiről.

2018. máj. 31. 18:52
 46/49 anonim ***** válasza:
0%
*jav: mint a ....
2018. máj. 31. 18:57
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

21 éves vagyok

"Tudtommal szabad véleménynyilvánítás van." - Akkor olvasd el az oldal szabályztatát amiben világosan benne van, hogy nem lehet offolni.

2018. máj. 31. 19:02
 48/49 anonim ***** válasza:
22%

A válaszom bizonyos szinten tartozik a témához.

Oké, hogy nem az öltözködésre válaszoltam. Azonban leírtam, ha valaki fogy, akkor nem lesz annyira melege, mert a testének kevesebb súlyt kell cipelnie, és így olyan ruhákat is megengedhet magának, amit kövérként nem.

Ergó, kapcsolódik az összes válaszom ehhez a témához.

2018. máj. 31. 19:15
 49/49 anonim ***** válasza:
100%

„Oké, hogy nem az öltözködésre válaszoltam. Azonban leírtam, ha valaki fogy, akkor nem lesz annyira melege, mert a testének kevesebb súlyt kell cipelnie, és így olyan ruhákat is megengedhet magának, amit kövérként nem"

30 kilós fogyás után is úgy izzadtam nyáron, mint a ló. Semmi különbség nem volt... Embere válogatja.

És akárhogy magyarázod, offolsz. Kéretlen osztod az észt.

2018. máj. 31. 19:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!