Világoskék színű nadrághoz milyen színű felső illik? (kép)
Mondjuk ahhoz nem kevés cipő és ruha kellene. :D
Gondolom a fehér és a fekete cipő mindenhez megy.
De az élénk vaj/krém színű cipő mihez jó?
Igazából nem kell hozzá sok cipő. :)
Hű, az jó kérdés! Kép van? Talán könnyebb lenne...
Lehet, csak az én mániám, de fekete V-nyakú, ami nekem eszembe jut... MEG! Meg egy hasonló színű felső -hogy épp póló vagy ing azt nem tudom. :)
Amúgy ami beugrott az inkább az a szép, sötét farmer, tudod az a tipikus 'denim'! Na egy olyannal fantasztikus lenne, és ahhoz meg aztán úgyis minden jól néz ki! :3
Hát akkor meg remek! :)
Ha van még kérdés, írj nyugodtan!
Hogyan vagy (tok) e tudás birtokában? Nekem ehhez nincs érzékem. Gomdolom valamelyest tanulható, de csak egy alapszintig, gondolom.
Kerestem valami táblázatot, hogy x színhez milyen szín illik, de nem találtam. Peddig érdekelne.
Jaj, édes vagy! Mindjárt zavarba jövök! :)
Alapból nekem nem túl jó ehhez az érzékem, úgyhogy csak a ruhákat tippeltem össze. Igazából csak imádom, amikor valaki jól eltalálja az öltözékét - az magabiztosságot ad, és olyankor az ember jól érzi magát, és ez meglátszik. Tehát igazából nem is maga a ruha a lényeg, hanem az ember, csak ugye mindig első ránézésre ítélkezünk, és ha jól ki tudod magad fejezni a ruháddal, és komfortos és magabiztos vagy bármilyen helyzetben, akkor a jó benyomás alap. Meghát nem az a jól öltözött, aki feltűnést kel, hanem akire majd emlékeznek is...
Fecsegek itt, mint egy szerelmes kislány... Megtudhatom a korod? Csak hogy jobban el tudjalak képzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!