Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Világoskék színű nadrághoz...

Világoskék színű nadrághoz milyen színű felső illik? (kép)

Figyelt kérdés

Kb. ilyen színe van:

[link]

[link]

2018. máj. 25. 19:26
1 2
 11/20 anonim válasza:
Ha sportcipővel veszed fel, akkor egy V-nyakú pólót vegyél hozzá. Az is elegáns, de jobb, mint az ing. És ha már cipő vs szett. Ha szettet állítasz össze, mindig a cipővel kezdd, mert úgy nem lehet elrontani, viszont ellenkező esetben nem is kicsit. :)
2018. jún. 8. 20:34
 12/20 A kérdező kommentje:

Mondjuk ahhoz nem kevés cipő és ruha kellene. :D

Gondolom a fehér és a fekete cipő mindenhez megy.

De az élénk vaj/krém színű cipő mihez jó?

2018. jún. 8. 20:46
 13/20 anonim válasza:

Igazából nem kell hozzá sok cipő. :)

Hű, az jó kérdés! Kép van? Talán könnyebb lenne...

2018. jún. 8. 20:48
 14/20 A kérdező kommentje:

[link]

Így néz ki.

2018. jún. 8. 21:19
 15/20 anonim válasza:

Lehet, csak az én mániám, de fekete V-nyakú, ami nekem eszembe jut... MEG! Meg egy hasonló színű felső -hogy épp póló vagy ing azt nem tudom. :)

Amúgy ami beugrott az inkább az a szép, sötét farmer, tudod az a tipikus 'denim'! Na egy olyannal fantasztikus lenne, és ahhoz meg aztán úgyis minden jól néz ki! :3

2018. jún. 8. 21:28
 16/20 A kérdező kommentje:
Vicces, mert ezek a darabok mind vannak itthon, én már csak v nyakú pólót veszek. :)
2018. jún. 8. 23:42
 17/20 anonim válasza:

Hát akkor meg remek! :)

Ha van még kérdés, írj nyugodtan!

2018. jún. 9. 10:09
 18/20 A kérdező kommentje:

Hogyan vagy (tok) e tudás birtokában? Nekem ehhez nincs érzékem. Gomdolom valamelyest tanulható, de csak egy alapszintig, gondolom.

Kerestem valami táblázatot, hogy x színhez milyen szín illik, de nem találtam. Peddig érdekelne.

2018. jún. 9. 19:09
 19/20 anonim válasza:

Jaj, édes vagy! Mindjárt zavarba jövök! :)

Alapból nekem nem túl jó ehhez az érzékem, úgyhogy csak a ruhákat tippeltem össze. Igazából csak imádom, amikor valaki jól eltalálja az öltözékét - az magabiztosságot ad, és olyankor az ember jól érzi magát, és ez meglátszik. Tehát igazából nem is maga a ruha a lényeg, hanem az ember, csak ugye mindig első ránézésre ítélkezünk, és ha jól ki tudod magad fejezni a ruháddal, és komfortos és magabiztos vagy bármilyen helyzetben, akkor a jó benyomás alap. Meghát nem az a jól öltözött, aki feltűnést kel, hanem akire majd emlékeznek is...

Fecsegek itt, mint egy szerelmes kislány... Megtudhatom a korod? Csak hogy jobban el tudjalak képzelni...

2018. jún. 9. 21:35
 20/20 anonim válasza:
Azt nem tudom, hogy x színhez melyik szín megy... Rajzból ötös voltam, kontrasztszínek meg egyebek mennek, de az lakásba való. Emberre nem tudom,hogy van-e ilyen. Amivel viszont tutira nem foghatsz mellé, az a fehér, fekete, sötétkék, bordó és a szürke. Ezek mindenkinek jól állnak. A többi meg csak ízlés kérdése,hogy hogy állítod össze egyéb színekkel. Csak egy szabály van, mégpedig az, hogy egyszerre három színnél -ill. egy mintánál többet ne vegyél fel! Ja meg a zokni-szandál-tabu, de azt gondolom mondanom sem kell. XD
2018. jún. 9. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!