Milyen szinek allnak jol egy vilagosszoke haju nonek, es milyen egy sotetbarna haju nonek?
Ezt megmondani nem nagyon lehet hajszín alapján (sőt, egyáltalán nem) :)
Színtípus alapján már inkább, legalább az egy jó kiinduló pont hogy a hideg, vagy a meleg színek állnak jól. Aztán azon belül, sötét vagy világos színek, pasztell, vagy élénk, vagy tompa színek, kontrasztos vagy lágy átmenetek.. neked kell látni a tükörben, mi honnan tudjuk?
Ez így nagyon tág.
Akár ugyanazok a színek is jól állhatnak nekik, ha azonos színtípusba tartoznak, de ha az egyikük meleg tónusú, akkor eltérnek.
Világosszőke hajjal az ember vagy tavasz vagy nyár. A különbség viszont az, hogy a tavasz egy meleg, a nyár pedig hideg tónusú.
A sötétbarna hajszín pedig az összes típusnál előfordulhat.
Nekem pl. természetes sötétbarna hajam volt. Nagyon közel álltam a tél típushoz, de színmélységben soha nem értem el azt az igazi dögös, képen csillogó feketék hajszínt, inkább szürkés, fakó, “seszínű” volt,
így én a szürkés-zöldes-barnás szememmel, a tompa tónusaimmal egy ún. hideg nyár (nyár-tél) vagyok.
Nagyon jól áll a szürkének szinte az összes árnyalata, a hideg rózsaszín és mályvaszínek, a levedulalila, a pasztellkék, a fenyőzöld, hozzá pedig az ezüst ékszerek.
Attól függ, de én sötét szőkeként a világosabb színekben érzem jól magam, kivéve a sárga árnyalatai és fehér.
Legjobban a türkiz, kék és rózsaszínes dolgok állnak jól.
A sötétkék még elmegy, egy fokkal jobb a feketénél, de azt sem szeretem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!