Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A New Yorker jo minosegu marka?

A New Yorker jo minosegu marka?

Figyelt kérdés
Most keszulok ott vasarolni.Kineztem par cuccot,de sokan,azt mondjak,hogy minosegtelen ruhaik vannak.
2010. jún. 15. 08:19
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
a new yorker egy bolt. :D ott bent vannak különböző márkák. (amisu, fishbone) szerintem vannak jó cuccaik, viszont az tuti hogy amit ott veszel, azt viszontlátod máson! :/
2010. jún. 15. 08:31
 2/28 A kérdező kommentje:
Akkor pontossabban fogalmazok a New Yorker markai jo minoseguek?
2010. jún. 15. 08:32
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazán. Hamar elkopnak, tönkremennek. Én már inkább Jeans Clubot választom, az kb ugyanaz a minőség, csak majdnem fele áron megkaphatom.
2010. jún. 15. 08:34
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem a legrosszabb minőség,ki lehet fogni jókat.De tényleg tömegmárka.

Amik nekem vannak onnan azokkal megvagyok elégedve.Bár,nem sok mindent vettem a New Yorkerből.

2010. jún. 15. 08:35
 5/28 anonim ***** válasza:
Nem igazán. Ha olcsóbb dolgokat akarsz venni rövid távra, akkor mondjuk jó.
2010. jún. 15. 08:36
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok.

nekem ruháim nagy része onnan van. hát gatyám 2 éve megvan és marhára semmi baja nincs, mai napig dicsérik hogy milyen jól néz ki meg midnen, pedig nem egy friss darab :) pólóm nagyrésze szintén

2010. jún. 15. 08:36
 7/28 A kérdező kommentje:
Hat,akkor jobb,ha inkabb maradok a Benetton-nal.Pedig,olyan jol neznek ki a cuccok.Annyira minosegtelen,akkor megis miert vasaroljak olyan sokan?
2010. jún. 15. 08:39
 8/28 A kérdező kommentje:
Akkor inkabb Philip Russel?Mert az is nagyon tetszik.Csak a minosegrol nem ismerem.
2010. jún. 15. 08:45
 9/28 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy "jó minőségű"? Hát, ha megveszed nem fog szétmenni, ha vigyázol rá, és úgy kezeled, ahogy a cimkéjén van (pl nem mosod ki 200 fokos vízben, mert akkor lejön róla a minta). Ha pamutot veszel, akkor nem fogsz (annyira) beleizzadni, mint a műszálasba. És nyilván jó minőségű, mert rengetegen veszik meg, nekem is csomó ruhám van onnan, egyikkel sincs bajom:)
2010. jún. 15. 08:54
 10/28 anonim ***** válasza:
89%
NewYorker-es cuccokat a korosztályomból(12-16év) rengetegen hordanak, és szerintem ők pont azok, akiket nem a minőség érdekel, mert pár hét és már nem kell neki ugyanaz a póló.Én nem vásárolok NewYorker-ben, kevés cuccom van onnan, de ami onnan van, azzal meg vagyok elégedve, és legalábbis jónak vélem:)
2010. jún. 15. 09:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!