Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Főleg lányok, jól néz ki így...

Főleg lányok, jól néz ki így ez az összeállítás?

Figyelt kérdés

Főleg az, hogy ilyen bokavillantós a nadrág. Pár ismerősöm főleg az idősebb férfiak megszólták hogy hogy néz már ki, de ez a "divat". Nem arról van szó hogy most divat majomkodom, de kellemesebb is ha kicsit szellőzik a boka a melegben.

De úgy az összkép is érdekelne, hogy jól van e összeállítva.

[link]

2018. máj. 20. 19:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Az a cipo nagyon nem illik ehhez a szetthez, a nadrag meg olyan, mintha kinitted volna. Semmikeppen se.
2018. máj. 21. 10:11
 12/18 anonim válasza:

Az összeállítás teljesen jó, bár a nadrág tényeg túl rövid.

Ja és hajtsd fel az ing ujját!

2018. máj. 21. 13:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Vagy lezserebb inggel, vagy elegánsabb cipővel.
2018. máj. 21. 17:25
 14/18 A kérdező kommentje:
Általában bőr cipőt hordok, meg a nadrág fel volt csúszva marhára, így tényleg idétlen kicsit. A cipőt a lazább nyári ruhákhoz vettem, alapból nem hordom ilyen elegánsabb cucchoz. De köszi a tanácsokat.
2018. máj. 21. 20:14
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor most minek vetted fel? Csak a kép kedvéért?🤔
2018. máj. 21. 23:46
 16/18 A kérdező kommentje:
Vidékre utaztam haza, meleg nyárias cuccban, de rosszabb hűvösebb idő volt ezért vettem fel ezt a fekete hosszú gatyát. De amúgy tényleg ügyelek mostmár rá, hogy ne húzzam fel tüdőig, mert amúgy kb 2cm lóg ki a bokámból nem 10 mint a képen :D
2018. máj. 22. 13:30
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ez rém hülye divat, pontosan úgy nézel ki, mint aki egy számmal kisebb gatyát húzott.
2018. máj. 25. 12:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Olyan sok felnőtt férfit szóval nem 15 éves hülyegyereket látok így öltözködni, ami fura, hogy itt sokaknak nem jön be, aztán még ja nekem csak csak fel is csúszott a nadrág de másnál tényleg 10-15 centik hiányoznak belőle, és csupa jóképű csávó. hmm :D
2018. máj. 27. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!