Főleg lányok, jól néz ki így ez az összeállítás?
Figyelt kérdés
Főleg az, hogy ilyen bokavillantós a nadrág. Pár ismerősöm főleg az idősebb férfiak megszólták hogy hogy néz már ki, de ez a "divat". Nem arról van szó hogy most divat majomkodom, de kellemesebb is ha kicsit szellőzik a boka a melegben.
De úgy az összkép is érdekelne, hogy jól van e összeállítva.
2018. máj. 20. 19:40
11/18 anonim válasza:
Az a cipo nagyon nem illik ehhez a szetthez, a nadrag meg olyan, mintha kinitted volna. Semmikeppen se.
12/18 anonim válasza:
Az összeállítás teljesen jó, bár a nadrág tényeg túl rövid.
Ja és hajtsd fel az ing ujját!
13/18 anonim válasza:
Vagy lezserebb inggel, vagy elegánsabb cipővel.
14/18 A kérdező kommentje:
Általában bőr cipőt hordok, meg a nadrág fel volt csúszva marhára, így tényleg idétlen kicsit. A cipőt a lazább nyári ruhákhoz vettem, alapból nem hordom ilyen elegánsabb cucchoz. De köszi a tanácsokat.
2018. máj. 21. 20:14
15/18 anonim válasza:
Akkor most minek vetted fel? Csak a kép kedvéért?🤔
16/18 A kérdező kommentje:
Vidékre utaztam haza, meleg nyárias cuccban, de rosszabb hűvösebb idő volt ezért vettem fel ezt a fekete hosszú gatyát. De amúgy tényleg ügyelek mostmár rá, hogy ne húzzam fel tüdőig, mert amúgy kb 2cm lóg ki a bokámból nem 10 mint a képen :D
2018. máj. 22. 13:30
17/18 anonim válasza:
Szerintem ez rém hülye divat, pontosan úgy nézel ki, mint aki egy számmal kisebb gatyát húzott.
18/18 A kérdező kommentje:
Olyan sok felnőtt férfit szóval nem 15 éves hülyegyereket látok így öltözködni, ami fura, hogy itt sokaknak nem jön be, aztán még ja nekem csak csak fel is csúszott a nadrág de másnál tényleg 10-15 centik hiányoznak belőle, és csupa jóképű csávó. hmm :D
2018. máj. 27. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!