Ki mit gondol erről a pénztárcáról? Te hordanád 19-25 éves kor tájékán? Valamilyen szinten márkásnak vagy jónak számít?
2018. máj. 18. 00:30
1/7 anonim válasza:
Szép. Miért függene életkortól, milyen tárcát hordasz?
2/7 anonim válasza:
Jó beosztású. Ha bőr, akkor tartós is. Miért kellene márkásnak lennie?
3/7 anonim válasza:
nekem nem tetszik ez a darab, nem szeretem a "fényes" pénztárcákat. ízlések és pofonok:)
maga a pénztárca "alapja" teljesen jó, ilyesmim van.
mindegy, hogy márkás-e. viszont az biztos, hogy én ennyi pénzt nem költenék rá. márkásból is találkoztam olyannal, ami elég hamar (kínais 1000-2000 forintoshoz viszonyítva) szétment. garancia persze nem volt már rá, 6hónapot adtak.
24N
4/7 anonim válasza:
Nekem tetszik, én hordanék ilyet.
N23
5/7 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, öregasszonyos. Ráérek majd 60 évesen ilyen pénztárcát hordani. :D
6/7 anonim válasza:
A beosztása tényleg jó, nekem is ilyen van. Viszont a kroki meg kígyóbőr nekem nem tetszik, jobb ha sima, "minta" nélküli.
7/7 anonim válasza:
Talán, de én a kisebbet szeretem. Amúgy szép az anyaga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!