Ebayes pólók milyen minőségűek?
Figyelt kérdés
Szeretnék rendelni pár vicces mintás pólót, amik Kínából jönnének, 2-3 ezer Ft. Valaki rendelt már? Milyen minőségűek? Géppel is mosható vagy inkább csak kézzel?2018. máj. 14. 07:52
1/2 anonim válasza:
A kérdés sajnos nem jól van feltéve.
Ugyanis az eBay nem egy konkrét bolt, aminek termékei vannak, hanem egy felület, ahol milliónyi különböző eladó hirdeti a milliárdnyi különböző termékét. Ebből adódóan a kérdésre nem lehet válaszolni, mint ahogy arra sem, hogy Magyarországon milyen minőségűek a pólók. Persze jöhet valaki, hogy ő vett Magyarországon pólót, és az sz*r volt, és jöhet egy másik, aki szerint szuper a magyarországi boltban vett póló. De az egyik a Zarában vette, a másik meg a Bosnyák téri piacon. Mivel Magyarország az eBaynek felel meg ebben a példában, talán már érted, hogy az "eBayes póló" miért rossz kérdésfeltevés.
2/2 Metionin válasza:
Az anyagával be lehet fürödni, mindig nézd meg a termék leírásában. Sokszor képen pamutnak néz ki de valójában műszál. Én egyébként mindig normálisat kaptam de meg is néztem hogy kitől és milyen anyagú cuccot rendelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!