Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a színes...

Mi a véleményetek a színes alsókról?

Figyelt kérdés
Itt most a férfi alsókra gondolok, fecske, meg boxer alsókra. Szerintetek gyerekesek, idétlenek, vagy jók?

2018. máj. 12. 17:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem jópofa 😁 nem gyerekes, inkább vidám. Különben sem látja mindenki,aki igen,az pedig nem fog emiatt lenézni.

Nekem van szmájlis, ufos, hamburgeres,sültkrumplis, üdítő mintás,meg mikulásos többet között,és? 😁

2018. máj. 12. 17:37
 2/11 anonim ***** válasza:
18%
Szerintem idétlen, érett férfi nem hord ilyesmit csak egy kisfiú.
2018. máj. 12. 17:44
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

Időpont ma 17:44

Egy érett ember nem problémázik ilyenen, és nem állít ilyeneket ismeretlen emberekről, csak egy gyerek.

2018. máj. 12. 17:50
 4/11 anonim ***** válasza:

szerintem nagyon jók, barátnőim eddig mosolyogtak az összes színes, mintás fecske alsómon, jópofának tartották

szerintem egyáltalán nem gyerekes, sem idétlen, én pl nem tudnám elképzelni azt h kizárlólag fekete, fehér és szürke szürke alsókat hordjak

2018. máj. 12. 18:37
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
#2 de, hord
2018. máj. 12. 21:35
 6/11 anonim ***** válasza:
38%
Nőként engem elriaszt, nekem inkább a fekete vagy fehér tetszik. Nemazt mondom, hogy ezen múlik a kapcsolatom, de több mindent következtetünk ki egy színes alsóból mint gondolátok. :)
2018. máj. 12. 22:59
 7/11 anonim ***** válasza:
87%

#6: Na,mit következtettek ki?

Úgy érzem,itt is valami női túlagyalásról van szó.

2018. máj. 12. 23:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Én is "fekete-fehér-szürke" párti vagyok, de vannak, akiknek bejönnek,ha ilyen a stílusod,viseld bátran.
2018. máj. 13. 17:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát kezdjük ott, hogy színes fecskét nem is nagyon lehet kapni, én legalábbis hiába kerestem. Hordok sima kéket, feketét is, de színeset is szívesen felvennék, főleg nyáron.
2018. máj. 13. 22:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Simán lehet kapni mindenféle brief alsókat az ebayen
2018. máj. 13. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!