Lányok! Milyen a legrövidebb szoknya amit felmertek venni?
Figyelt kérdés
Én szeretek rövid szoknyát hordani ami kb farredőig ér. Jól érzem magam benne. Ti hogy vagytok ezzel?2018. máj. 9. 19:11
1/12 anonim válasza:
Nagyon szép csini travicica lehetsz!:)
2/12 anonim válasza:
Ha redős a farod akkor inkább ne hordj rövid szoknyát.
3/12 A kérdező kommentje:
Mindenki farredőnek hívják az a far alatti részt 🤣
2018. máj. 9. 19:31
4/12 anonim válasza:
A legrövidebb amiből ha lehajolok már kint is van a fenekem.
5/12 Metionin válasza:
Combközépig érő de azt már csak harisnyával. Harisnya nélkül csak ami térd fölött ilyen 10 centivel ér véget, mert abban még biztonságosan le tudok ülni, anélkül hogy azt kellene figyelnem hogy mennyire csúszik fel.
6/12 anonim válasza:
Azért szeretsz ilyen szoknyákat hordani, mert tudod, hogy jól nézel ki és minden srác azt várja, hogy úgy mozdulj, hogy kilátszódjon a feneked? Neked pedig jóleső érzés, ha a seggedet bámulják?
7/12 anonim válasza:
Szia nekem a térdig érö teccik .az felet számomra nemjön be ..de izlések és pofonok...
8/12 anonim válasza:
anyagától is függ, libbenősből a combközép alá érő, ha szűk akkor combközép még elmegy
9/12 anonim válasza:
Hallottam egy szabályt, hogy a szoknya túl rövid akkor, ha állva rövidebb, mind ameddig oldalt a magad mellé leengedett kezed ér. Van ennél rövidebb szoknyám, de nem ülök le benne. Combközépig érőt felveszem, de figyelek, hogy zárt lábbal üljek.
10/12 anonim válasza:
Kb combközépig érőt veszem fel, de leginkább a térdig érőeket szoktam viselni. A testhezállóakat meg egyáltalán nem szeretem. Ruhák esetén meg inkább maxiruhát szeretem hordani az elmúlt 2 évben erre vagyok rákattanva, nem tudom miért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!