Van joga egy tanárnak hazaküldeni egy 11. osztályos fiút a középiskolából azért, mert túl rövid szerinte a sortja, hogy vegyen fel hosszabb nacit?
9!
Csupán összefogás kérdése az egész és fel lehet dugni a dressz kódot!!
Mindenkit nem fognak kirúgni mert ez édes kevés ok rá, és lehet a nők által hangoztatott egyenjogúságra hivatkozni.
A nők kiváncsiak a fincsi izmos férfi lábakra attól függetlenűl hogy te nem!
"Csupán összefogás kérdése az egész és fel lehet dugni a dressz kódot!!"
Hajrá, kezdheted. :))
12!
Már elkezdtem tehát erről lemaradtál...
Kérdező!
Azt nem kérdezted meg hogy mi a helyzet a pitcsákkal? Mert elég sokat látok a suliba menni. Vagy azokra rejszol az öreg az asztal alatt?
Szerintem a beszòlàs miatt küldött haza. Nagy forma vagy kérdező.
Én is ilyen voltam tíz éve, hát nem sok sikerrel.
Lett egy 4 érettségim és egy 2 bizonyítványom. Mindig direkt rosszabb jegyet kaptam mint amit érdemeltem volna a szabados megjegyzéseim miatt. Nem éri meg hosszútávon.
Hiába szólnak a szüleid ha szivatni akar lehetősége lesz rá és rossz jeggyel karöltve. Én sulit váltanék ha komoly terveid vannak magaddal és nem akarsz úgy járni mint én.
Házban szivathatod később is mint szomszédot.
Azt nem kérdezted meg hogy a rohadt kislányoknak ahogy előttem hívták őket nekik szabad? Vagy csak beléd kötött a tanár úr?
Remélem a szüleid leosztják mint a kártya lapot...
Akár a tesigatya is rajtad maradhatott volna akár véletlenül akár szándékosan:)
Amúgy kíváncsi lettem volna, mit mond, ha arra átcseréled:)
Amúgy nálunk 8.-ban volt egy olyan, hogy egy csaj felvett egy olyan pólót, aminek a hátán volt egy köralakú kivágás; és akkor azt ofő kicseréltette vele. Mondta, hogy vegyen át mást, vagy menjen haza. Amúgy ott volt neki egy váltópólója, valaki aszondta, hogy készült rá; de lehet, hogy lehet, hogy le fogják vele cseréltetni; de amúgy lehet, hogy reggel még hűvösebb volt, amikor elindult. Amúgy kicsit ilyen lázadó-újító csajszi volt, meg kicsit ilyen cserfes-nagyszájú, de aranyos:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!