Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van joga egy tanárnak hazaküld...

Van joga egy tanárnak hazaküldeni egy 11. osztályos fiút a középiskolából azért, mert túl rövid szerinte a sortja, hogy vegyen fel hosszabb nacit?

Figyelt kérdés
Második óráról egyszerűen kizavart, hazazavart. Mit bántja őt a sortom???? Május van, nem december.

2018. máj. 8. 10:13
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
30%

9!

Csupán összefogás kérdése az egész és fel lehet dugni a dressz kódot!!

Mindenkit nem fognak kirúgni mert ez édes kevés ok rá, és lehet a nők által hangoztatott egyenjogúságra hivatkozni.

A nők kiváncsiak a fincsi izmos férfi lábakra attól függetlenűl hogy te nem!

2018. máj. 8. 13:18
 12/26 anonim ***** válasza:
59%

"Csupán összefogás kérdése az egész és fel lehet dugni a dressz kódot!!"

Hajrá, kezdheted. :))

2018. máj. 8. 13:19
 13/26 Metionin ***** válasza:
63%
Ha benne van az iskola házirendjében akkor szólhatnak érte de hazaküldeni szerintem hülyeség. Nálunk legalábbis tilos volt a túl rövid szoknya, a mellmutogatás, a műköröm és a nagyon magas sarkú cipő de akin megláttak ilyet, nem küldték haza hanem beírtak az ellenőrzőjébe a szülőknek amit aláírva vissza kellett hozni. Fura is lett volna hazaküldeni őket átöltözni, lévén az osztály 70%-a 20-30-40 km-ről járt be. Amúgy gyanítom, hogy a te esetedben a hazaküldést nem maga a nadrág, hanem az azt követő beszólás okozta.
2018. máj. 8. 13:49
 14/26 anonim ***** válasza:
29%

12!

Már elkezdtem tehát erről lemaradtál...

Kérdező!

Azt nem kérdezted meg hogy mi a helyzet a pitcsákkal? Mert elég sokat látok a suliba menni. Vagy azokra rejszol az öreg az asztal alatt?

2018. máj. 8. 13:53
 15/26 A kérdező kommentje:
Szerintem az öreg látens meleg, azért vergődik ennyire. Jó, nem haltam bele a hazamenetelbe, mert 5 percre lakom a sulitól, ráadásul a vénember is tudja ezt, mert pechemre egy lépcsőházban lakunk. Szerintem azért a szüleim meg fogják tőle kérdezni, ha legközelebb találkoznak vele a liftben vagy a postaládáknál, hogy miért csinált ekkora cirkuszt egy rövidnadrágból.
2018. máj. 8. 14:01
 16/26 anonim ***** válasza:
86%
Újabb kamukérdés és a jól ismert nőutáló 30%-os válaszadó, másik profilról felteszi a provokatív kérdést hogy utána telenyomhassa a szokásos “persze a rohadt nőknek ezt is lehet, a férfiakat meg leszólják miatta” kommentekkel:D uncsi, legalább olyat linkeltél volna be ami hihető is. De legalább a boxeres kérdezőnek lesz ma mire kivernie
2018. máj. 8. 15:16
 17/26 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem a beszòlàs miatt küldött haza. Nagy forma vagy kérdező.

Én is ilyen voltam tíz éve, hát nem sok sikerrel.

Lett egy 4 érettségim és egy 2 bizonyítványom. Mindig direkt rosszabb jegyet kaptam mint amit érdemeltem volna a szabados megjegyzéseim miatt. Nem éri meg hosszútávon.

Hiába szólnak a szüleid ha szivatni akar lehetősége lesz rá és rossz jeggyel karöltve. Én sulit váltanék ha komoly terveid vannak magaddal és nem akarsz úgy járni mint én.

Házban szivathatod később is mint szomszédot.

2018. máj. 8. 15:26
 18/26 anonim ***** válasza:
19%

Azt nem kérdezted meg hogy a rohadt kislányoknak ahogy előttem hívták őket nekik szabad? Vagy csak beléd kötött a tanár úr?

Remélem a szüleid leosztják mint a kártya lapot...

2018. máj. 8. 15:27
 19/26 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nincs joga, abnormális, hogy egy tanár ilyennel foglalkozik, mert ha minisortba lettél volna, akkor megértem, de ez egy normál rövidnadrág.
2018. máj. 8. 15:40
 20/26 anonim ***** válasza:
39%

Akár a tesigatya is rajtad maradhatott volna akár véletlenül akár szándékosan:)

Amúgy kíváncsi lettem volna, mit mond, ha arra átcseréled:)

Amúgy nálunk 8.-ban volt egy olyan, hogy egy csaj felvett egy olyan pólót, aminek a hátán volt egy köralakú kivágás; és akkor azt ofő kicseréltette vele. Mondta, hogy vegyen át mást, vagy menjen haza. Amúgy ott volt neki egy váltópólója, valaki aszondta, hogy készült rá; de lehet, hogy lehet, hogy le fogják vele cseréltetni; de amúgy lehet, hogy reggel még hűvösebb volt, amikor elindult. Amúgy kicsit ilyen lázadó-újító csajszi volt, meg kicsit ilyen cserfes-nagyszájú, de aranyos:)

2018. máj. 8. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!