Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Illik munkahelyre rövidnadrágb...

Illik munkahelyre rövidnadrágban menni férfiembernek?

Figyelt kérdés

2018. máj. 5. 20:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
46%
Ha a nőknek kint lehet a lábuk a szoknyából akkor nekünk férfiaknak sem kell hőgutát kapnunk, ha valaki veri a nyálát akkor a nők egyenjogúságára kell hivatkozni!
2018. máj. 7. 10:46
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Tömindegy, mennyire hőbörögtök, ha a dress code nem engedi, akkor nem engedi és pont.

Mellékesen nőként jegyzem meg, hogy nálunk télen IS kötelező a szoknya-harisnya kiscipő, emellett nyáron van maximum 15 fok a hülye légkondi miatt, ergo gyakorlatilag mindig hiányzik valaki, mert taknyos, fáj a torka, köhög, mert sosincsen "szoknya-harisnya" idő.

És nagyon jó dolog a kinti 28 fokból egész nap a 16-17 fokos irodában ülni.

2018. máj. 7. 14:09
 13/20 anonim ***** válasza:

A férfi kollégák köszönik, tök jól elvannak a hosszú gatyában, mi meg folyamatosan fázunk még nyáron is, mert a nylon harisnya kb. mint halottnak a csók.

És télen is, mire beérek az office-ba (mert ugye szekrény az luxus, meg öltöző) tizenötször szétfagyok, hiába a hosszabb kabát.

2018. máj. 7. 14:11
 14/20 anonim ***** válasza:
Az előző válaszoló által leírt problémák is az idióta dress codeból fakadnak. A dolog nem kímél sem nőket, sem férfiakat.
2018. máj. 7. 14:45
 15/20 anonim ***** válasza:
Igen, illik. Vannak elegáns rövidnadrágok is. Persze a gyakorlatban elő van írva, hogy a nők hordjanak vállat fedő felsőt, a férfiak meg hosszúnadrágot, de nálunk a nőknek senki sem szól be, ha spagettipántos felsőben jönnek, míg a férfiaknak a rövidgatyáért igen. Márpedig csak a rövidnadrág komfortos akkor, ha a spagettipántosok lekapcsolják a légkondit 35 fokban a zárt irodában.
2018. máj. 10. 19:35
 16/20 szamo77db ***** válasza:
Én nem mennék rövidnadrágban a munkahelyre.
2018. máj. 19. 19:05
 17/20 anonim ***** válasza:

„Én nem mennék rövidnadrágban a munkahelyre."

Miért nem?

2018. máj. 19. 23:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Munkahelytől függ. Nálunk dresszkód nincs. Etikai kódex van, de az nem szól az öltözködésről.

Egy Budapesti intézmény kapujában sokáig volt egy tábla, miszerint "Rövidnadrágban, trikóban, szandálban és más kutatóhelyhez méltatlan öltözékben az épületbe belépni tilos". Már levették ezt a táblát. A mienk egy hasonló intézmény. Ma rövidnadrágban vagyok. Igaz, rajtam kívül alig pár ember lézeng a folyosón.

2018. máj. 23. 12:50
 19/20 anonim ***** válasza:

Persze, hiszen kánikula van, ma ebben a rövidnadrágban mentem dolgozni:

[link]

2018. máj. 23. 14:06
 20/20 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, ez elég merész rövidnadrág, szerintem a női kollégáid biztos meresztgették a szemüket, volt min legeltetni a szemüket, mert jól kipakoltál mindent, amit lehetett. :))
2018. máj. 23. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!