Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel kivágott hátú...

Mit vegyek fel kivágott hátú ruhához, ha nincs benne push-up?

Figyelt kérdés
Kisvárosban lakom, egy üzlet van, ahol van ilyen tapadós melltartók voltak, de ma mentem venni, és megszűnt az üzlet. Holnap, holnapután nincs időm menni venni, és szombatra kellene valami megoldás. Elég nagy melleim vannak, hogy oldjam meg másképp?
2018. máj. 3. 14:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Egy régi melltartót vágj szét, és valahogy varrd bele a ruhába. Neten találsz inspirációt. Most nem jut más az eszembe.
2018. máj. 3. 15:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha a mellbimbod üt át a ruhán és amiatt kell akkor sebtapasszal ragaszd le a bimbot. Nem fog dudorodni át a ruhán. Ha log egy kicsit a melled és amiatt kell valami tartás akkor nincs ötletem.
2018. máj. 3. 16:16
 3/4 anonim válasza:
Hát a melltartó varrás a ruhába szerintem az jó ötlet!
2018. máj. 3. 20:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Ja amatőr varró biztos szépen fog kinezni. Cérna stb.... inkább ne varrjon bele.

Amúgy meg másik ruha kell... ha melltartó nélkül nem megy.

2018. máj. 3. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!