Reális ez a karóra ár?
Eredeti Ferrari órák a gyártó honlapján 300 dollár körül vannak, szóval kb. 80.000 forintért.
Replikaként pedig 50.000 forintba kerül.
Valóban csak 80.000-be kerülne az eredeti? Vagy elnéztem valamit? Ha a replika 50.000, akkor úgy gondolnám, hogy az eredetinek több százezerbe kell kerülnie, nem? Főleg ilyen márkás óra.
Mi lehet a hiba a rendszerben?
Köszönöm!
Félreértetted szerintem.
Nem az a baj, hogy mennyibe kerül a replika, hanem túl olcsó az eredeti. Egy ennyire márkás óra eredetiben miért 80.000? Holott a jobb minőségű Casiok is drágábbak ennél.
(A replikát csak azért hoztam fel, hogy nagyon kicsi a replika és az eredeti között a különbség, tehát szinte nem is értem miért van replika.)
Ez nem márkás óra. Azért kerül ennyibe mert rajta van a Ferrari logó, amúgy filléres kvarc divatóra.
Az megint más kérdés hogy csak akkor vennék ilyet (vagy akkor se) ha van hozzá egy igazi Ferrarim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!