Duciknak hosszított felső/ruha, cicanacival?
Amúgy ez fura legjobb barátnőm aki mellesleg 86 kiló nemrég rávette magát,hogy felvegyen fekete pamut cica nacit és határozottan jól állt neki vékonyította a lábát,ez kissé fura,mert én is úgy voltam vele hogy kövéreken nem áll jól és láss csodát ő jobban nézett ki,mint farmerban.
Amúgy meg úgy öltözz ahogy neked tetszik ne azt nézd,hogy a másik biztos kinevet az öltözéked miatt.
A képek, amiket linkelt valaki, az első tényleg gáz, de a 2. szerintem nem rossz.
Én se vagyok vékony, és vettem egy fekete leggings-t, kicsit ilyen fényes hatású, és bővebb felsőkkel egész jó.
Nyáron nem hiszem, hogy farmert kéne bárkinek is hordani, csak azért, mert duci, a tunika meg bőszárú nadrággal gáz...
[link] találsz jó kis összeállításokat és szerintem jól áll! sőt kifejezetten a duciknak nagyon jól mutat mert vékonyítja őket a tunika és cicanaci párosítás!
20/L
A belinkelt 2. kép nem lenne cseppet sem gáz, ha a lány hosszú fekete leggingst vett volna fel a térdig érő pink helyett.
Én is szoktam hasonlóan viselni, fekete leggings (hosszú- ami a legelőnyösebb) és csíkos hosszú felső. Meg mindenféle hosszított felső, tunika.
Mondjuk én vékonyabb vagyok mint a lány a képen, de én sem vagyok vékony, és nagyon nagyon jól áll.
Ugyanilyen leggingsem van: [link] sötétkék farmerhatású, de nem farmer, és hasonlóan áll mint Beyoncénak. Most vettem kb. 3 hete, még most is kapható a Tally Weijlben 3490 Ft- ért. Szerintem szuper darab.
sztem a 80-90 a felett kövér már nem pedig duci..
az alatt esetleg duci..
am sztem ha nincs vastag vádlid..és x lábad akkor felveheted a cicanacid.. fekete tunikával..mert az karcsúsít..;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!