Ebay-ról cipőt rendelni rizikos?
Figyelt kérdés
Ezekkel a sárgákkal valami gond van mert az EU 43 az 270mm nem pedig 260mm.! Ilyenkor mi a tehendő? Merjek rendelni?
Ha megirom neki, hogy 270mm-es a méretem akkor azt fog küldeni? Lehet, hogy neki az 44-es lesz de lényegében küld egy 43-ast ami nekem jo lenne?
Nem merem bejelölni,hogy 43-as mert képes küldeni egy 260mm-est.ami igazából 42es.
2018. ápr. 27. 20:21
1/4 anonim válasza:
Szia, Ebay-ról cipőt rendelni alapból rizikós, főleg ilyen méretezéssel... Én keresgélnék tovább, de ez már a te döntésed.
2/4 anonim válasza:
Pont hogy ebayröl nem rizikos, mert ha gond van, akkor az ebay és a paypal visszazériti az árát. De kinaitol ne rendelj sztem. Kerss más eladot ebayen.
3/4 anonim válasza:
kinai cipok szarok, hamar tonkremennek
4/4 anonim válasza:
Egy két terméknél oda van írva, hogy a kínai méretezés kisebb, mint a rendes, ezt illik figyelembe venni. Ezek alapján rendelj cipőt. Egyszer rendeltem, korábban nem válaszolt az érdeklődésemre az eladó, de annyira tetszett, rizikóztam és egy mérettel nagyobbat rendeltem. Tökéletes lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!