Fiúk, ti tapasztaltátok azt, hogy amikor rövidnadrágban járkáltok az utcán, nagyon sok járókelő, idősebb nők és férfiak, valamint fiatalabb fiúk és lányok is észrevehetően megbámulják a lábszáraitokat?
Én meg szoktam nézni őket. Imádom a vékony, izmos férfi lábakat, noha fogalmam sincs, mi tetszik bennük. Az se baj, ha szőrösek, amennyiben nem az Amazonas szinte tökéletes hasonmásai (azzal a különbséggel, hogy az Amazonast irtják). De ez nem azt jelenti, hogy úgy bámulom, hogy majd’ kiesik a szemgolyóm a helyéről.
Volt egy srác, akinek ténylegesen megbámultam a lábát, méghozzá azért, mert habár a gyerek első pillantásra normál testalkatú volt (és egy kis izom volt pl. A kezén), nem volt anorexiás, a lábai olyan vastagok voltak, mint az alkarom. Az én alkarom pedig elég vékony. Emellett abszolút szőrtelen volt. Azért néztem, mert nem tudtam eldönteni, hogy neki most tényleg ennyire vékony lábai vannak, vagy rosszul látok.
Azt meg bunkó dolog kommentálni, kinek miben kellett, vagy nem kellett volna elmennie otthonról. Ha egy srác neonsárga cipőben meg feszülős rövidgatyában érzi jól magát, akkor hordja, nem fáj nekem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!