Este tiz utan napszemuveg?
Figyelt kérdés
Milyen divat ez? Kb. 2hete tortenhetett, egy srac este fel tizkor napszemuvegbe setalgatott a tescoban es meg kint is rajta volt. Az oke hogy kib....tt jol nezett ki ugy egeszeben, de mi ertelme? Es azon kivul nem o volt az elso aki keso este is napszemuvegben rohangalt.2018. ápr. 26. 20:55
1/14 anonim válasza:
Hát csak a divat miatt, én is láttam már ilyent:)
2/14 A kérdező kommentje:
En felnek, hogy a dupla sotetsegben neki mennek valaminek :D
2018. ápr. 26. 21:04
3/14 anonim válasza:
Kérdésre fogok kérdéssel válaszolni. Mennyi közöd van ahhoz, hogy más mikor, mit, hogyan visel? Lehet, hogy divat este is hordani a napszemüveget, de elég rendesen divat lett más életében vájkálni is. Vajon melyik kártékonyabb a társadalomra?
4/14 anonim válasza:
Ilyen kedve volt. És? Mi ezzel a gond?
6/14 anonim válasza:
lehet hogy kötőhártya gyulladása volt, behúztak neki egyet vagy be volt cuccozva ezért takargatta a szemét.
Divatból nem hiszem hogy bárki is olyan h*lye lenne, hogy ezt csinálja
7/14 anonim válasza:
Nem tudhatjuk, hogy mi miatt hordta a napszemüveget. Simán lehetett egészségügyi dolog is a háttérben...
8/14 anonim válasza:
Nekem gyerekként műtötték mindkét szememet. Nagyon fényérzékeny volt a szemem, és ez a mai napig így van bár szerencsére nem olyan dúrván mint amilyen akkor volt.
Gyakorlatilag a sima lámpa fény mellett sem tudtam megmaradni mert nagyon bántotta a szememet. Ezért otthon akár este is napszemüveget hordtam ha felvolt kapcsolva a lámpa.
Simán lehet, hogy a srácnak is valami egészségügyi problémája volt a szemével és emiatt volt rajta napszemüveg.
Nem hinném, hogy csak divatból mászkálgatott így.
De ha így is lett volna ahoz sincsen semmi közöd.
10/14 anonim válasza:
Miért is lettem lepontozva? kérdező talán te vagy a srác aki divatból hord este napszemüveget és nem tetszett a véleményem, hogy szerintem baromság? kösz, hogy a válaszom többi részét figyelmen kívül hagytad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!