Buksi1995 kérdése:
Szerintetek ezt egy férfi felveheti?
Figyelt kérdés
Ugyebár vannak ezek a poncho-k(poncsók), és szinte csak úgymond nőiben találok, férfiben soha. Ezért gondolom hogy amihez nincs odaírva hogy női, az unisex, vagy én nem tudom. Bármi ötlet?
2018. ápr. 26. 17:24
1/11 anonim válasza:
Azt hiszik, hogy egy faliszőnyeget kaptál magadra :)
3/11 anonim válasza:
Feketébe, szürkébe szebb lenne szerintem.
4/11 anonim válasza:
Ha indiánnak akarsz kinézni, persze.
5/11 anonim válasza:
Miért ne vehetné? Ki az, aki megtiltja? Őszintén. Minek foglalkozol más emberek véleményével? :D Szard már le, hogy mit gondolnak rólad.
7/11 anonim válasza:
A macsó pityu hegyein peruban is férfiak viselik akkor most mia gond?
8/11 anonim válasza:
1966-ban még felvehették, az biztos.
9/11 anonim válasza:
Már láttam fiatal fiút az utcán fekete ponchóban. Miért ne vehetné fel egy fiú is? Szerintem ennek elvileg uniszex ruhadarabnak kellene lennie, bár igaz, hogy a nők kisajátították maguknak.
10/11 anonim válasza:
9, a nők sok mindent kisajátítottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!