Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Duci, túlsúlyos hölgytársaim,...

Duci, túlsúlyos hölgytársaim, ti hol vásároltok szép, szexi fehérneműket?

Figyelt kérdés

Nagy méretben amúgy is nehéz szép fehérneműt találni, szerintem ezzel nem vagyok egyedül! Színekben is az alapokra kell hagyatkozni. Külföldön pedig annyi szép plus size fehérneműt látni, hogy legszívesebben elmenne az ember lánya bevásárolni :D Na de, hogy példaként említsem, elég vaskosak a combjaim, és eddig nem sikerült jó combfixet találni. Ti hol vásároltok? Van tippetek?

Köszi a válaszod, szép napot!:)

2018. ápr. 26. 12:53
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Turiban, pont amit te is mondtál. Angliában van csomo elhízott nö, rájuk is gyártanak szépet, amit Mon turiban meg is tudsz venni. Hálában pl sok van, olyan is, amit szinte nem is hordtak.
2018. ápr. 26. 14:53
 2/4 anonim ***** válasza:
*Hádában
2018. ápr. 26. 14:53
 3/4 Laczko Jáno válasza:
táposnál lehet venni
2018. máj. 9. 15:53
 4/4 anonim válasza:
parom combja sem vekony. hat nemtudom neked mit jelent a vaskos szo ha mutatnal egy kepet megmondanam h hasonlo e. na szoval ove is jo vastag jo combos de a 3/4 es combfix tokeletes ra mint szuksegre mind hosszra elso osztalyu es kenyelmes. azt meg barhol tudsz venni en pl a tescoba vettem neki 3db ot 3/4edesek voltak. vettem egy masikat is ott vmi mas meretbe volt megadva de arra nem emlexem de az is jo lett sot pirosat rendeltunk ebayrol mer nem talaltunk 3/4edest es tokeletes. ezt s 2500 3500as kategoriakat vettuk meg. sot ha mar fehernemu akkor fuzot is talaltunk nem is egyet kotot harisnyakotot es nem sovany jo vastag.
2018. máj. 29. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!