Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Igaza van a férfiaknak,...

Igaza van a férfiaknak, szerintetek tényleg úgy nézek ki ebben az összeállításban, mint egy díva?

Figyelt kérdés

Hidrogénszőke a hajam, és felvettem egy fekete tűsarkú bokacsizmát, fekete vastag harisnyával és világoskék tapadós farmerruhával, felülre meg egy ilyen bézs színű fordított bőr szerű dzsekit.

Sok bókot kaptam facebookon, illetve az egyik srác azt mondta, hogy díva vagyok így. Volt velem egy barátnőm, rajta bézs stiletto magassarkú volt, fekete tapadós egyberuhával, testszínű harisnyával, de ez a pasi azt mondja, hogy ő nem díva, hanem átlagos.

21L

2018. ápr. 25. 17:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Csak bókol, mert téged szebbnek lát, meg nem tornacipőbe, farmerbe voltákl felöltözve. Ennyi. A ruhától csak annyi függött, hogy adott alapot, de az átlagos / díva igazából annak szólt, melyikőtöket b...ná meg. Amúgy ez a szerelés nagyon nem dívás igazából, csak instamodelles... az már inkább egy estélyi ruha, ami dívás.
2018. ápr. 26. 12:49
 12/12 anonim ***** válasza:
nyugi, te biztos rendkívül gyönyörű vagy a barátnőd meg ocsmány. tessék itt van amit hallani akartál, de inkább menj egy pszichológushoz. jpbban járnál vele:'D
2018. máj. 7. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!