A jó lábú srácok számára kötelezővé tenném, hogy áprilistól októberig csak minishortban járjanak, mert abban tényleg szexi látványt tudnak nyújtani a remek formájú, mutatós lábszáraikkal. Viselj te is egész nyugodtan rövidke shortot, a lányok díjazni fogják a látványt, hidd el.
2018. ápr. 27. 02:37
12/30 anonim válasza:
Előttem szolónak teljesen igaza van!
Pont tegnap már röhögőgőrcsöt kaptam attól a látványtól hogy tényleg az összes fiún férfin a városba ez a nevezhetjük már egyengatyának térdig érő szhar van mintha törvény tiltaná az évszakhoz való öltözködést vagy a férfi combok látványát!
Itt a kereszténység ezt tiltja, az iszlám meg pont ellenkezőleg a nők benugyolását...?
2018. ápr. 27. 07:40
13/30 anonim válasza:
Csadoros országokban a férfiak számára is be van tiltva a rövidnadrág. Nem számít, hogy 50 fok van. Egyébként meg mit teszitek itt az agyatokat, egyértelmű hogy a 125. bujtatott lábfétis téma ez, nem más, azt kvára nem érdekel itt senkit se a divat, se az évszakok...
2018. ápr. 27. 13:45
14/30 anonim válasza:
Ennek se füle se farka amit írtál, viszont az igaz hogy az évszak azokat nen érdekli akik térdig érő szarokba sülnek.
2018. ápr. 27. 16:33
15/30 anonim válasza:
A nők nem szeretik ha egy fiún egészen rövid short van. Nekik ez túl gyerekes. De ha kockáztatni szeretnél hajrá.
2018. máj. 2. 15:34
16/30 anonim válasza:
A férfiak sem szeretik ha nőkön egészen rövid a naci mert ribiszkés benyomást kelt..
2018. máj. 2. 15:52
17/30 anonim válasza:
Én bírom az ilyet! Tegnap szabadnapom volt, és láttam egy ilyen picinacis biciklist! Hát, elcsurrant a nyálam!
Vehetsz fel nyugodtan ilyet, mert sok nő szereti a harapnivaló combok látványát!
Amúgy amit as hatos linkelt, az egy extrafincsi lábú bombázó!
2018. máj. 8. 10:32
18/30 anonim válasza:
Utolsó!
Ha ezzel így vannak a nők akkor a sok hiú fiúcska miért jár egyenruhába?
Gondolok itt a térdig érő szharokra amikbe csak belesülnek meg a combjuk fehér lesz a vádlijuk barna, tök vicces.
2018. máj. 8. 11:32
19/30 A kérdező kommentje:
Az egyenletes lebarnulás miatt is szeretem a rövid sortot és sportoláshoz pl futáshoz, biciklizéshez is kényelmesebb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!