Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » SOS Help! Mit vegyek fel randira?

SOS Help! Mit vegyek fel randira?

Figyelt kérdés

Ma voltam egy baráti összejövetelen, ahol találkoztam egy régi szerelmemmel, akivel mindig is jóban voltunk, de nem volt bátorságom bevallani neki, hogy mit érzek iránta. ELmondta, hogy ő sokáig azért nem kezdeményezett, mert nem tudta, hogyan érzek iránta és a barátságunkat nem akarta kockára tenni. Majd kiugrottam a bőrömből, amikor ma randira hívott.

A kedvenc virágom a tulipán, ezért kitalálta, hogy menjünk el holnap a várcrátóti arborétumba és nézzük meg a tulipánvirágzást. Aztán pedig menjünk el étterembe. Most küldte át az étterem nevét és kétségbe vagyok esve.

Ide megyünk enni holnap: [link]

Nem tudom, hogy mit kéne felvennem egy ilyen helyre, ami elég kényelmes egy arborétumban való sétához is. Szerintetek jó lenne egy normális farmer csinosabb blúzzal, balerinacipővel? Ez nem lenne túl snassz? Táska, ékszer? Mit ajánlotok?

Köszönöm a válaszokat!

23/N

2018. ápr. 21. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jó ez így, de én inkább szoknyát vennék fel a farmer helyett, mert az csinosabb. A többi rendben van.
2018. ápr. 21. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Én egy fekete farmerr vennék fel, egy világos szinű lenge inggel, vagy tényleg valami nagyon elegáns blúzt. Vállra is akasztható kisebb fekete táskát választanék. Egy apró fülbevaló és esetleg valami nyaklánc ami kiemeli a dekoltázsod. :) Én személyszerint egy magastalpú cipővel venném fel, bár nem tudom mekkora az az arborétum, nekem van egy bevált telitalpúm hosszú sétákra. :)

Sok sikert!

2018. ápr. 22. 01:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát elég kettős a program :) A maszkálós laza természetjárás után tuti nem ülnék be a város (ország) legdrágább éttermébe. Sogorom pár hete 50 ezret fizetett ott kettőjükre.
2018. ápr. 22. 10:06
 4/5 anonim ***** válasza:
3. vagyok, kimaradt: Costes-be tutira ne farmerban és balerinában menj....nagyon nem odaillő!
2018. ápr. 22. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Én simán elmennék kényelmes szoknyában/ruhában, meg felsőben, az az étterembe is jó lesz.

Anny, hogy a hátizsákomba tennék váltócipőt, mert a tornacipőmben nem megyek be.

Bár ez otthonra vonatkozik.

Svájcban élek, túrabakancs-túragatya kombóban is beülünk a legpuccosabb helyekre, és senkinek nem rebben a szeme sem, mert bizony egy hegyi faluban rengetegen térnek be túrázás előtt vagy után az éttermekbe :)

2018. ápr. 23. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!