Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ha C kosaras mellű kövér...

Ha C kosaras mellű kövér férfiak nem hordanak bikinifelsőt, nekem miért kell?

Figyelt kérdés
Csak mert nő vagyok? Mi lenne, ha én is bikinifelső nélkül mennék strandra?
2018. ápr. 13. 19:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Előző voltam, csak annyit tennék még hozzá hogy én nem vagyok kíváncsi más nők mellére.
2018. ápr. 14. 13:59
 12/17 A kérdező kommentje:

"Egy nőnek a melle a nőiessége, ha kicsi ha nagy..."

A kicsi mell nem nőies. Én nem érzem nőnek magam kicsi mellekkel. A mell pedig nem nemi szerv.

2018. ápr. 14. 23:04
 13/17 anonim ***** válasza:
#12: akkor a kis pénisz sem férfias?
2018. ápr. 15. 00:27
 14/17 anonim válasza:
95%
Egy C kosaras mellű férfi még nem lesz nőies attól, hogy C kosaras a melle. Viszont egy nő melle minden esetben nőies, azért mert nő, teljesen mindegy mekkora a melle.
2018. ápr. 15. 02:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Társadalmi berögződés. A női mellet el kell takarni, a férfi nyakkendő mutasson a fäsz felé.
2018. ápr. 15. 10:51
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Mi férfiak miért nem hordunk az utcán olyan rövid shortot mint a nők,mikor a nyári meleg indokoltá tenné?

Jó a kérdésem? Talán segít...

2018. ápr. 15. 15:22
 17/17 anonim ***** válasza:
hjaaajhh, jó kis okostelefon előtti évek, amikor még több csaj monokinizett... (bár az excsajomat sikeresen ledumáltam erről, amikor velem volt...)
2018. ápr. 15. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!