Most komolyan, honnan lehet ennyiért ruhát szerezni?
Figyelt kérdés
Vannak olyan boltok, amik 1000 Ft-ért árulnak cipőket, ruhákat... Honnan szerzik szerintetek ennyiért?? Illetve, ezen már a hasznon is rajta van, szóval... mennyiért vehetik és vajon hol?
Illetve hallottam olyan rendelős oldalakról, ahol állítólag ingyen, csak postaköltség fejében lehet rendelni, meg ilyenek. Melyik ez az oldal? Nagyon érdekelne, köszönöm. :)
2018. ápr. 12. 11:10
1/4 anonim válasza:
Mondjuk wish, meg hasonló kínai oldalak de annak a minősége is olyan. Nem éri meg ilyenekről rendelni.
2/4 anonim válasza:
Tele van az internet olyan képekkel videókkal, ahol azt mutatják, milyen pl a pulcsi a weboldalon és hogy élőben köze sincs ahhoz. Én nem vennék ilyen holmikat, egyrészt minőség, másrészt a kellemetlen meglepetések miatt. Nem hiába kerül annyiba...
Tessék, csemegézz
3/4 A kérdező kommentje:
de abba a boltban, amit én ismerek, tök jó minőségű dolgok is vannak 1000Ftért... szóval nem értem hogy honnan és mennyiért.. bár állítólag olasz...
2018. ápr. 12. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!