Lányok ti miióta hordtok tangát?
Figyelt kérdés
Hány évesen vettetek először és milyen érzés volt először tangában lenni?2018. ápr. 12. 06:22
1/18 anonim válasza:
Huh mar nem is emlexem pontosan ugy 14-15lehetettem. Es furcsa volt, de gyorsan megszerettem.
2/18 anonim válasza:
14 évesen vettem fel először, gyorsan megszoktam. Mióta kimaradtam általánosból, azóta csak tangát hordok, nekem sokkal kényelmesebb mint a rendes bugyi.
3/18 anonim válasza:
12 evesen vettem fel eloszor, de rendszeresen 13 evesen kezdtem el hordani.
Amugy nekem eleinte kenyelmetlen volt de megszoktam
4/18 anonim válasza:
Én azt hiszem gimi elején kezdtem el.
Vettem egy farmert, aminek nem volt zsebe hátul, és kirajzolódott a bugyim vonala, erre bátyám azt vágja hozzám: "Te nem akarsz tangát hordani?"
Tök ciki volt :D Azt hiszem ez indított el az úton.
L/30
5/18 anonim válasza:
18 voltam, mióta ilyeneket hordok! Cuki nagyon! És kényelmes(olyan, mintha nem is lenne rajtam bugyi). És jól áll a s..eggemen
6/18 anonim válasza:
Kb. 19-20 évesen vettem először ilyeneket, igazából mai napig gyűlölöm, ha tehetem, rendeset hordok, de a cuccaim alá muszáj.
7/18 anonim válasza:
18 évesen hordtam először, most 19 vagyok.
Én kifejezetten szeretem. Szexi és ilyen melegben főleg jó :)
De a hagyományosat mégis egy fokkal jobban szeretem :P
8/18 anonim válasza:
Nem hordok, de 1-2-t be kéne szerezni, mert nyáron lenge ruhában átüt a bugyi :D
9/18 anonim válasza:
Én már 30 voltam mikor először vettem fel tangát. Kényelmetlen volt, alig vártam hogy levegyem. Aztán fokozatosan egyre tovább tartottam magamon, és megszoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!