Ezt a cipőt szeretném megvenni, és véleményekre lennék kiváncsi, hogy milyen a cipő, illetve melyik színbe?
Figyelt kérdés
www.ecipo.hu/cipok-nike-roshe-two-844656-400-midnight-navy-black-sail-volt.html2018. ápr. 9. 07:25
2/8 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki. Mindegyik színben jó, de ha választani kell akkor kék vagy narancs.
5/8 anonim válasza:
Nekem van ilyen cipőm. Számomra nagyon kényelmes, jó benne menni, egész napos viselésre is oké. Elég könnyű, így alig érezni, hogy rajtad van.
Szerintem az alapján (is) válassz színt, hogy melyen színűd nincs. Ha pl. már van kettő feketéd, akkor ne vegyél egy harmadikat is. Én a narancsot vagy a pirosat venném.
6/8 anonim válasza:
Oké hogy azt meg tudja mondani valaki, akinek ilyen van, hogy mennyire kényelmes....de azt, hogy te milyen színben szeretnéd hordani nem neked kéne eldöntened?
7/8 anonim válasza:
Én a helyedben a feketét venném, mert nincs lehetőségem arra, hogy sok cipőm legyen egyszerre, egy évszakra 2 van kb. Így azt nézném, hogy melyiket tudom jobban kihasználni. A fekete mindenhez megy, így valószínűleg azt választanám.
8/8 anonim válasza:
Már bocsi, de ez totál semmilyen, gagyi beütésű cipő. Én nem hordanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!