Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A H&M-ben a női (! ) farmerekn...

A H&M-ben a női (! ) farmereknél hogyan kell lemérni a méretet?

Figyelt kérdés

A webshopban össze-vissza írnak mindent, a farmer méretknél az van, kiírva hogy cm, de közben meg col(") van, meg szerintem senkinek sincs 26-28 cm-es dereka.

Előre is köszönöm a segítséget, ha valaki tud ebben!:)

2018. ápr. 8. 14:34
 1/5 anonim ***** válasza:

Két féle képpen szoktak lenni a méretek.

Pl nekem a méretem 34-es.A másik fajtából 24-es.Viszont itt van 25-os is.35-os nincs. Pl ha 36 a mereted akkor a 26 a masik fajtabol, ha 38 a mereted akkor a 28 a masikbol es igy tovabb

2018. ápr. 8. 14:45
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, bár nekem másképp vannak a farmereim, a mostanik 30/32-esek, és itt a méret 32-től indul és 46-nál van vége. Pedig, nem plus size, szóval most így nagyon összevagyok keveredve. De azt sem tudom, hogy mit kéne lemérni.:(
2018. ápr. 8. 14:50
 3/5 A kérdező kommentje:
És azt még hozzáteszem, hogy a webhopban csak egy méret van, vagyis pl. sima 32-es, és nincs olyan, hogy 30/32.:(((
2018. ápr. 8. 14:51
 4/5 Miss Endzsi ***** válasza:

szerintem a számok az inchben mért kerületet jelzik. 92 cm a csípőm és 36-os nadrág kell. 36 inch az 91 cm. Ahogy derékban is a 23-as az 58 centis derékra felel meg.

Annyi a lényeg, hogy mérd le magad, majd váltsd át ezeket az értékeket inch-re a google segítségével beírod pl.

23 cm to inch.

2018. ápr. 8. 15:18
 5/5 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm!:-)

Mindkettőre ment a zöldpacsi!:)

2018. ápr. 8. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!