Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért vannak tele a férfidivat...

Miért vannak tele a férfidivat-üzletek térd fölé érő, beszűkített szárú farmersortokkal?

Figyelt kérdés
A férfiak nem akarnak ilyet hordani, csak a 14-15 éves fiúcskák. Normális férfinek térdig vagy kicsivel térd alá érő, egyenes szárú, nem farmer anyagú rövidnadrágra van szüksége.

2018. ápr. 8. 08:09
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Elegem van abból, hogy a ruhaboltok a 15 éves tinifiúk ízléséhez igazodnak, és csak az ő igényeiket akarják kiszolgálni.
2018. ápr. 8. 21:07
 12/35 anonim ***** válasza:
39%

Én nem képes lennék hanem vagyok is!

30 fok felett nem fogok takarózni mint a muzulmán nők.

A nők sem dugdossák a combjaikat én sem fogom, már több éve igazi rövidnadrágba járok és nem félhosszúba amibe belerothadnék.

2018. ápr. 8. 21:39
 13/35 A kérdező kommentje:
És nem szoktál furcsa mosolyokat vagy beszólásokat kapni az utcán? Nem néznek rád furcsán, amiért kipakolod a combjaidat, mint a nők?
2018. ápr. 8. 21:56
 14/35 anonim ***** válasza:
23%

Nem nagyon mernek méregetni mert 20 éve testépítek és hát látszik rajtam hogy ütnék hirtelen ha valaki beszólna,volt rá példa hogy néztek persze,de én ugynúgy visszanéztem és kész.

Nem értem mi van azon furcsa ha valaki az évszakhoz megfelelően van öltözve...

2018. ápr. 8. 22:07
 15/35 A kérdező kommentje:
Semmi baj nincs, csak tudod, vannak társadalmi konvenciók, íratlan szabályok: mást szabad a nőknek, és mást szabad a férfiaknak. A női lábakat lehet (sőt kell is) mutogatni, mert szépek és csinosak, a férfilábak viszont nem szépek, azokat nem érdemes (nem szabad) mutogatni.
2018. ápr. 8. 22:11
 16/35 anonim ***** válasza:
39%

Mivel testépítek hidd el nem átlagos lábaim vannak és mivel sokat szenvedtem velük nem fogom takargatni,sem más testrészemet ezért is viselek izompolot.

Amúgy ha visszakeresel a 80-as években egyforma volt a rövidnadrág a két nemnél csak ez is a nyugati ferfőnek köszönhetően ide ért hozzánk és a sok majom meg elfogadta a férfiak között de a nők tartják magukat.

Én személyszerint maradok a logikus öltözködésnél és nem a kötelezőnél,mivel az a világ már elmúlt.

Egyébként magamnak öltözök nem másnak.

2018. ápr. 8. 22:24
 17/35 anonim ***** válasza:
39%
Még annyit hogy pont a nők szorgalmazzák az egyenjogúságot én csupán felzárkózok..
2018. ápr. 8. 22:26
 18/35 A kérdező kommentje:
A 80-as években tényleg nagyon nevetséges kis sortocskákban billegtek nyaranta a férfiak, de szerencsére ez a rendszerváltás után megváltozott. Ha valóban csak magadnak öltözöl, miért viselsz izompólót? Akkor csak szeretnéd mások tudomására hozni, hogy milyen izmaid vannak.
2018. ápr. 8. 22:27
 19/35 anonim ***** válasza:
39%

Ha már edzek nem takargatom, ebből indulok ki, viszont azt látom hogy régen még ésszel öltöztek most meg mondhatjuk hogy az iszlám országokban a nők takargatják magukat a keresztény országokban viszont a férfiak.

Csak számomra az a fura hogy az utcán játszák a kis szemérmetest, de ha dugásról van szó akkor meg kemény férfiak és nem gond hogy minden látszik...

2018. ápr. 8. 22:44
 20/35 anonim ***** válasza:
Szegedi pic$aember, te vagy az?
2018. ápr. 8. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!