Hányas a méretem? A 38-as, vagy a 40-es inkább a méretem?
Jó, egy 54%-nak nem fogok magyarázni... Istenem...
De itt mondjuk nem a derék-csípő arány a kérdés, meg nem is az, hogy mennyit fogyjon. Amúgy 0,7 az IDEÁLIS, 95 x 0,7 = 66,5
Nem biztos, hogy hájtól vastag valakinek a dereka. Nekem pl nagyobb súllyal, mint most vagyok, a terhesség előtt 4-5 cm-rel kevesebb volt, mint most. Nem háj rakódott le több, hanem "kitágultak" a bordáim.
Ha olyan a csontozata valakinek, hogy majdnem egyenes a dereka, akkor az nem tud vele mit csinálni, ha 40 kg-ra fogy, sem. Aki feltetted a kérdést, ne érts félre, mert nem rád értem, de van ilyen is.
Egyébként a has lapossága, meg a derék szélessége nem feltétlenül függ össze. Egyik barátnőmnek qrva vékony a dereka, de hasa az van. Egy másik ismerősömnek (csaj) full lapos a hasa, dereka viszont majdnem egyenes.
Ezen az oldalon annyira gáz, hogy mindenki magához hasonlítja azokat, akik a kérdéseket felteszik.
"Júj, Te 60 kg vagy? Én 172 cm vagyok és 50 kg, NEKED IS ENNYINEK KÉNE LENNED!"
Kép nélkül...
Nem vagyunk egyformák, SZERENCSÉRE :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!