Tudnátok ajánlani jó cipőket? (lány vagyok) Többi lent!
Figyelt kérdés
Nyárra szeretnék, valami vékony jó márkás cipőt, de egyszerűen nem tudom mi legyen.
A vékonyt úgy értem hogy esetleg vászon legyen, és ne süljön bele a lábam.:D
Nike, Adidas, Puma, Converse, Vans bármi jöhet.:)
2018. ápr. 6. 18:45
1/7 anonim válasza:
Szerintem Converse. Vagy a Vty-nek vannak még ilyen vékony, vászon cipői. Deichmannba lehet kapni, 5-6 ezer ft körül van. Nézd meg:)
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm...
de ha most átgondolom, nem tudom minek hívják azt, amire én gondolok..:'D
Nem vászon, ha nem pl. A Nike roshe run (ami nem tetszik de annak olyasmi az anyaga amit keresek)
(:
Vagy esetleg még a Huarache (:
2018. ápr. 6. 19:28
3/7 anonim válasza:
Baratnom a Converse-re eskuszik hosszu evek ota (szerintem is nagyon kenyelmesek), en pedig egy jo kis sportszandalra. Dogmelegben az a tuti.
4/7 anonim válasza:
Én az Adidas-t szeretem. Egy jó kis NMD vagy egy nem túl műszálas Tubular sztem simán megteszi, és szerintem szebb mint a Nike.
5/7 anonim válasza:
Én Converse-et, vagy tc-t veszek.
Esetleg sima nyári vászoncipőt, világosat.
6/7 anonim válasza:
Bármilyen zokni cipő.
Azok a legjobbak.
Kényelmesek, nagyon jól szellőznek és divatosak is :)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! (((:
2018. ápr. 7. 22:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!