Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol és milyen pánt nélküli...

Hol és milyen pánt nélküli melltartót vegyek?

Figyelt kérdés

Próbáltam már fel több félét több boltban is, de mindnél úgy éreztem, hogy mindjárt lecsúsznak. Nem is tartották jól a mellemet, és a formája sem volt olyan szép bennük.

Viszont valahol csak lehet kapni valami tutit, hiszen a lányok többsége egész nyáron szinte csak ezeket hordja. Minden bolt tele van a csini pánt nélküli felsőkkel, de nem tudok venni egyet sem, mert nincs hozzá jó melltartóm.

2018. ápr. 6. 09:55
 1/2 anonim ***** válasza:
H&M-eseket próbáltál már? Nekem nagyon kényelmes, és a mellemet is jól tartja. :) Ha tudsz vegyél push-uposat, az szebb formát ad a melleidnek.
2018. ápr. 6. 19:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem nagy mellre a Triumph válik be. A belső szilikoncsíkja nagyon jól tapad. És fontos, hogy eltaláld a hátszélességet.
2018. ápr. 6. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!