Fiatal lányok! Ti miből vásároltok ruhát? Úgy értem a szüleitek adnak pénzt rá bizonyos időközönként, vagy zsebpénzetekből? Ha pl. nincs mit felvenni egy buliba, vásárolni kellene új rucit, cipőt, akkor miből vásároltok?
kapok zsebpénzt, de az 6000Ft havonta, úgyhogy ruhára nem igazán jut. kb másfél évente anya eljön velem, és akkor veszünk 3-4 felsőt, egyébként szülinapos, névnapos pénzből, vagy ha nyáron szerzek munkát, akkor abból (bár idén azt inkább elfesztiválozom...)
18/L
Én semmilyen zsebpénzt nem kapok a szüleimtől, de ha valami ruhára tényleg szükség van, pl. tönkrement a cipőm stb. arra adnak pénzt.
Ha drágább dolgokat szeretnék, vagy olyat amire tényleg nincs nagy szükség, akkor saját pénzből, amit magamnak keresek meg.
17/F, bár a kérdés lányoknak szólt, gondoltam azért leírom én is :D
Most semmiből, mert nem adnak, mert "Legyek önálló, keress pénzt, ránk ne számíts."
De amúgy néha zsebpénzből, mert az 5ezer forint, és abból viszont utazok barátomhoz. Marad egy ezresem, de azt is mindig elrakom. :D Nem költök, de most pl nagyon kéne ruha, és nem adnak zsebpénzt se, és pénzt se. :S
17L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!