Menyire férfias szakma a Szabó?
Figyelt kérdés
Úgy értem ha ahoz van kedvem, és hajlamom is akkor, el mehetek szabó képzésre anélkül hogy ne néznének hülyének vagy hasonló? vagy egyáltalán érdemes e komolyab erőt be bektettni egy tanfolyam evégezésébe hogy hogy majd szabóként keressem a pénzem?
(Ithol ilyen felvarásokat, szükitéseket , elég látványosan meg tudom csinálni)
2018. ápr. 5. 16:47
2/7 anonim válasza:
Kit érdekel? Ha szereted és jó vagy benne, csináld.
3/7 anonim válasza:
Azért közben majd a nyelvtankönyvet is forgasd.
4/7 anonim válasza:
Közelemben egy Plázában van egy varrónő és úgy látom igen sok munkája van, ergo szükség lehet rá.
Ha eldugott helyen vagy, akkor esélytelennek látom.
Ha autó kárpittal , bőrrel is ki tudnád egészíteni a profilt, akkor több lábon állsz.
Általában minden vállalkozásról elmondható, hogy felvevőképes kereslet kell rá az adott területen. Nagyon fontos, hogy hol nyitsz műhelyt.
Ipari parkban hiába nyitsz illatszer üzletet.
5/7 anonim válasza:
Ha egy szabóra gondolok sosem egy nő jut róla eszembe. Szerintem klasszikusan férfi szakma.
6/7 anonim válasza:
Nem gáz, én ismerek férfi szabót, és véletlen se jutna eszembe hogy nőies szakmát végez.
7/7 anonim válasza:
Amennyire a szakacsnő nőies szakma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!