Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok! Miért jobb a tanga,...

Lányok! Miért jobb a tanga, mint a francia?

Figyelt kérdés

2018. ápr. 4. 15:55
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%

Azért jobb, mert nem csúszkál(nekem a többi bugyifajta csúszkál, a ku..rva anyjukat).

Meg azért is jó, mert én így nem is érzem, hogy van rajtam bugyi; tehát kényelmes.

2018. ápr. 5. 08:15
 12/18 anonim ***** válasza:
79%
Nem látszik át a nadrágon.:D
2018. ápr. 5. 09:41
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

6-os

Ha jo meretu a bugyi akkor nem vag be, meg az a par nadragnal aminel atlatszik akk persze en is tangat veszek fel, de gondolom nem mimd a 365 napon olyan ruhaban vagy. Legalabbis en nem.

2018. ápr. 5. 15:43
 14/18 anonim ***** válasza:
83%
Nekem azért jobb mert nem latszik at a ruhan a körvonala, ezt hordón 13 eves korom óta es megszoktam,
2018. ápr. 6. 10:18
 15/18 anonim ***** válasza:
17%

Én nem szeretem a tangát. Nekem egyetlen bugyim se látszik át a nadrágomon, pedig mindig "normális" fazonút hordok. De attól függetlenül láttam már olyat mikor átütött a bugyi vonala a nadrágon, az nem valami előnyös. Én tangát azért nem hordok mert engem zavar hogy a fenekembe belevág. De sok normális fazonú bugyi is kényelmetlen nekem, válogatós vagyok ilyen szempontból, a legideálisabb az amikor nem is érzem hogy rajtam van.

A másik ok ami miatt nem hordok tangát az a higénia. Lehet, hogy valakinek soha semmi baja nem lesz, de én nem kockáztatok, ez az én döntésem.

Amúgy meg én nyanyabugyit is felvennék ha az lenne a legkényelmesebb, azért mert ruha alatt nekem a kényelem a legfontosabb. Szexi időre van más darabom úgyik. De ez is olyan téma hogy mindenkinek magának kell kitapasztalnia mi válik be, és nem szabad a másikat szekálni amiatt mert neki az nem jó, vagy neki épp a " nyanyabugyi" vált be, vagy épp a tanga.

2018. ápr. 6. 16:58
 16/18 anonim ***** válasza:
33%
Tehát akkor ez az egyetlen érv, hogy nem látszik át a nadrágon? :D
2018. ápr. 10. 20:42
 17/18 anonim válasza:
100%
A barátnőm mindíg franciát hord és ajánlom neked is mert szexibb vagy benne és a popódat is kiemeli ! De viszont egy hátránya van hogy a bugyivonala sokszor átlátszik!
2018. jún. 20. 10:21
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
én csak tangát hordok, és azért, mert nekem ez a legkényelmesebb ;)
2018. jún. 20. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!