Azért jobb, mert nem csúszkál(nekem a többi bugyifajta csúszkál, a ku..rva anyjukat).
Meg azért is jó, mert én így nem is érzem, hogy van rajtam bugyi; tehát kényelmes.
6-os
Ha jo meretu a bugyi akkor nem vag be, meg az a par nadragnal aminel atlatszik akk persze en is tangat veszek fel, de gondolom nem mimd a 365 napon olyan ruhaban vagy. Legalabbis en nem.
Én nem szeretem a tangát. Nekem egyetlen bugyim se látszik át a nadrágomon, pedig mindig "normális" fazonút hordok. De attól függetlenül láttam már olyat mikor átütött a bugyi vonala a nadrágon, az nem valami előnyös. Én tangát azért nem hordok mert engem zavar hogy a fenekembe belevág. De sok normális fazonú bugyi is kényelmetlen nekem, válogatós vagyok ilyen szempontból, a legideálisabb az amikor nem is érzem hogy rajtam van.
A másik ok ami miatt nem hordok tangát az a higénia. Lehet, hogy valakinek soha semmi baja nem lesz, de én nem kockáztatok, ez az én döntésem.
Amúgy meg én nyanyabugyit is felvennék ha az lenne a legkényelmesebb, azért mert ruha alatt nekem a kényelem a legfontosabb. Szexi időre van más darabom úgyik. De ez is olyan téma hogy mindenkinek magának kell kitapasztalnia mi válik be, és nem szabad a másikat szekálni amiatt mert neki az nem jó, vagy neki épp a " nyanyabugyi" vált be, vagy épp a tanga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!