Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Anyám szerint k. urvás a...

Anyám szerint k. urvás a telitalpú cipő. Szerintetek?

Figyelt kérdés
2010. jún. 11. 16:27
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
100%

nekem alapból elég konzervatív a stílusom de a telitalpúkat nagyon szeretem.lehet az is közrejátszik h elég magas vagyok és bár van egy jó pár tűsarkúm ill rendes megassarkúm is de a legnagyobb biztonságot az ilyen cipők adják. ezekben könnyedén végigbulizok egy estét de éppen az elegáns cipőm is ilyen.

ha a megfelelő fazont és színt választod akkor egyáltalán nem k.urvás.:)

ajánlom a vagabond márkát.:).szép igényes és évekig hordható,sztem nem is olyan drága darabok.nekem több is van belőle,és kényelmesek is.

illetve a kedvencem egy rocket dog márkájú darab.fonott a talpa,nyáron nagyon jóó.:)). illetve az új tommy hilfiger darabok is nagyon csajosak és egyáltalán nem ormótlan egyik sem.

szóval én csak ajánlani tudom.:)

2010. jún. 11. 18:03
 12/21 anonim ***** válasza:
34%
hát lehet hogy egy picit k*rvás de a féltékenység is lehet hogy közrejátszik _:DD
2010. jún. 11. 18:54
 13/21 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem tetszik, bocsi.

Amúgy mifelénk ezt stílust "kurv@robogónak" hívják.

22F

2010. jún. 11. 19:48
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

18/L voltam.

szerintem egyáltalán nem k.urvás.

szerintetek mi számit k.urvásnak? szerintem ti arra gondoltatok hogy kihívó. azért mert magassarkú és eltér az átlagtól attól még nem kell egyből leszólni.

amúgy egy k.urva is hordhat sportcipőt rövidnadrággal.

szerintem nagyon szép ez a cipellő :) nincs vele semmi baj.

szerintem tök jó hogy egyedi ízlésed van :) én is szeretem az ilyen egyedibb cuccokat.

pl van egy fehér csizmám ami majdnem a térdemig ér viszont van neki egy olyan beütése ami miatt megtetszett hogy olyan mint egy sportcipő :)

2010. jún. 11. 23:41
 15/21 anonim ***** válasza:

szerintem nem k*rvás annyira ha a többi ruhád szolid hozzá,te hogy nagyon ocsmány az TÉNY :D

Áldozás a jó ízlés oltárán :DD

2010. jún. 12. 17:54
 16/21 anonim ***** válasza:
ja 18F voltam
2010. jún. 12. 17:55
 17/21 anonim ***** válasza:
Na, azért anyukád biztosan nem féltékeny, erre mérget vehetsz. :) Amúgy cipője válogatja. Viszont nagyon kényelmes, ha vásárolni, császkálni megyek, akkor mindig telitalpút veszek fel, mert abban biztosan nem fájdul meg a lábam. Győzd meg anyukádat azzal, hogy az ortopéd cipők is telitalpúak, vagyis a lábnak biztosan nem árt a viselése.
2010. jún. 13. 20:53
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

ez a krvák viselete:

[link]

a telitalpú engem a romalányokra emlékeztet..régen mindegyiken ilyen volt parafa talppal..

2010. jún. 17. 09:19
 19/21 anonim válasza:
uccso az nem telitalpú hanem platform.:)
2010. jún. 18. 16:26
 20/21 anonim ***** válasza:
Dehogy ku*vás! Szerintem szép! :)
2010. aug. 21. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!